Mikor találkoztál először a Vagheggi márkávaL?

A Vagheggi márkával 16 éve találkoztam először, amikor még saját szépségszalont működtettem és próbáltam megtalálni a legjobb termékeket a vendégeim számára. Ekkor találkoztam a márkával, amelyet akkor még kevesen ismerték és használták Magyarországon.

Mi fogott meg a Vagheggi-ben?

Azonnal magával ragadott a termékek sokszínűsége, egyedisége és nőiessége. Szakemberként az volt az egyik fontos szempont, hogy a sokféle bőrállapotra - hiszen ahány vendég, annyi féle bőr - tudjak kezelést és terméket személyre szabottan használni, szebbé és egészségesebbé tenni, anélkül, hogy terhelném vagy túl drasztikus eljárásoknak tenném ki a bőrt.

Úgy érzed megtaláltad, amit kerestél és ki is tartasz mellette?

A szerelem e termékek iránt azóta is tart, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és most már a Vagheggi Magyarország szakmai vezetőjeként a termékeket használó kozmetikusoknak oktatom a Vagheggi szemléletmódját és a különleges kezelési eljárásait. Ma már nagy örömünkre szolgál, hogy nagyon sok felhasználója van a termékeknek és az a tapasztalat, hogy aki elkezdi használni a termékeket és megtapasztalni a különbséget, hogy mit jelent egy ilyen professzionális anyaggal megajándékozni a bőrt, azok nem is mondanak le többet erről az élményről.