A mandula olaj a legfinomabb bőrápoló olaj, mely nem okoz irritációt így az érzékeny és száraz bőr ápolására és védelmére kiváló, akár a legérzékenyebb bababőr ápolására is alkalmas. A mandula olaj bársonyosan puhává és selymes fényűvé varázsolja bőrünket, meggátolva annak folyadékvesztését. Olyan rugalmasságot kölcsönöz neki, hogy érdemes várandósság alatt a hasunkon is alkalmazni, ezáltal megakadályozhatjuk a striák kialakulását. Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően sejtvédő hatású és véd a szabad gyököktől, valamint a napsugárzás káros hatásaitól is. A mandula olaj kívül-belül használva valódi csodaszer.

Tudta ezeket az ókori világ egyik legszebb és legismertebb asszonya, Kleopátra is. Számos szépség trükköt alkalmazott fiatalsága és vonzereje megőrzésére, egyik kedvenc alapanyaga pedig a mandula olaj volt. Sokan hallottunk már a híres állati tejes fürdőiről, melyekbe sokszor mézet és mandula olajat is kevert. Fürdés után pedig szívesen kente át bőrét az olajjal, hogy azt még puhábbá varázsolja.

Ha bőrünk rugalmasságát és bársonyosságát mi is meg akarjuk őrizni, akkor mindezt könnyen megtehetjük otthon is. A mandula olaj számos jótékony hatását többek között olyan további alapanyagokkal is kiegészítettük, mint a krókusz kivonata, a lila rizs, maniókából kivont biopolimer, hiarulon sav vagy a béta-glükamát. Így született meg a Delay Infinity termékcsalád. Tudj meg termékeinkről többet és keresd őket webáruházunkban!