Azt már sokszor hallottuk, hogy bár a napozás egy nagyon kellemes tevékenység és bőrünknek csodás színt kölcsönöz, mégis számos veszéllyel járhat, ha nem figyelünk oda eléggé és bőrünket védtelenül hagyjuk. Gondolkodjunk hosszútávon és akkor nem csupán a leégéstől védhetjük meg magunkat, de a súlyosabb betegségek kialakulását is megelőzhetjük.

Igen ám, de jogosan tesszük fel a kérdést, hogy milyen terméket válasszunk magunknak? A Vagheggi Kutatás-Fejlesztés részlege egy komplett fényvédő termékcsaládot alkotott meg a napozáshoz, így nyugodtan rábízhatjuk magunkat!

Ha bőrünk sötétebb vagy napbarnított, esetleg a napozást szeretnénk előkészíteni vagy a tartós barnaságot megőrizni, akkor ideális lehet alacsonyabb vagy közepes fényvédelmet nyújtó termék. Előbbi kategóriába tartozik a SOLARI Naptej SPF15 vagy a SOLARI Naptej SPF6, míg a közepesbe a SOLARI Vízálló Naptej Spray SPF20 és a SOLARI Napozó Spray SPF20 fogyasztó és hajvédő hatással.

Amennyiben bőrünk világos vagy közepesen barna, de első napozásra készülünk, esetleg érzékeny vagy foltosodásra hajlamos, akkor mindenképpen egy magas fényvédelmet biztosító termék mellett döntsünk. Itt már bővebb a választék, attól függően, mely területekre szeretnénk koncentrálni. A SOLARI Ránctalanító Hatású Napozó Arckrém SPF30 vagy SOLARI Ránctalanító Hatású Napozó Arckrém SPF50+ termékek arcbőrünket óvják. A SOLARI Vízálló Napozó Stick Érzékeny Területekre SPF50+ termék azokat a bőrfelületeket védi, amelyekre sokszor nem is gondolunk. Az egész testünkre pedig választhatunk a SOLARI Vízálló Naptej Spray SPF50+, a SOLARI Vízálló Napozó Krém SPF50+ Érzékeny Bőrre és a SOLARI Vízálló Naptej Spray SPF30 közül, attól függően, hogy milyen állagú napvédőt kedvelünk.

Bármelyiket is válasszuk, mindig gondoljunk arra is, hogy napozás után nyugtassuk, hidratáljuk bőrünket és használjunk olyan napozás utáni termékeket, melyek a barnaságot is segítenek sokáig megőrizni. Itt számos lehetőség kínálkozik. Ha egy gyors frissítőt szeretnénk, akkor válasszuk a MONTEROSA Frissítő, Hidratáló Tonik Mist-et, ha zuhanyozás közben, a fejbőrünkre is kiterjedően szeretnénk a hatást elérni, akkor a SOLARI Napozás Utáni Tusfürdő és Sampon jó döntésnek bizonyul. Tusfürdő és testápoló egyben? Ez a SOLARI 2:1 Tusfürdő és Testápoló. Hidratált és ráncmentes bőr? Akkor SOLARI Napozás Utáni Ránctalanító Arckrém és SOLARI Napozás Utáni Hidratáló és Hűsítő Testápoló a megoldás. Barnaságunkat pedig tovább fokozhatjuk, és sokáig megőrizhetjük a SOLARI Önbarnítóval, a SOLARI Intenzív Barnítóval és a SOLARI Napozást És Tartós Barnulást Elősegítő 2:1 Zselével.

Napozni jó, és most már lehet biztonságos is! 

!!!! A SOLARI TERMÉKCSALÁD TERMÉKEIT 2020 FEBRUÁR 29.-IG 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATJÁTOK MEG !!!
További részletek ITT!