Már közeleg február 14., az egyik legújkeletűbb ünnep, Valentin nap. Bár az egymás iránt érzett szerelem, szeretet kimutatásához nincs szükség különleges alkalomra, mégis ezt az ünnepet kihasználva sokan lepik meg kedvesüket valamilyen ajándékkal.

Ajándék férfiaknak

Férfiak megajándékozása esetében ez talán kicsit nehezebb, de minden férfi szereti a törődést, így miért ne lephetnénk meg őket azzal? A kozmetikai ipar még kevesebb terméket kínál számukra, de végre van egy olyan termékcsalád, amely illeszkedik életstílusukhoz és otthon is könnyen használható. Friss illatú, energetizált és hidratált bőr, pont erre van szükségük, különösen, ha rendszeresen borotválkoznak, sok időt töltenek számítógép előtt és szeretnénk őket az öregedéstől és a környezeti szennyeződésektől is óvni.

Be yourself, Be Atypical. A Vagheggiben mindig próbálunk kilépni a sémákból, túllépünk a sztereotípiákon és általánosításokon, hogy elmeséljük az előítéletek nélküli szépséget, ahol mindannyiunk egyénisége előtérbe kerülhet. Így született meg az Atypical az első Vagheggi termékcsalád, ami férfiaknak szól, de nők is használhatják. Egy olyan termékvonal, amit a mai életstílus alapján választanak a felhasználók, a hatékony, de egyszerű mindennapi szépségápolási rutinhoz. Az Atypical egy új kozmetológiai megközelítést képvisel unisex illatokkal a friss és energetizált bőrért, garantált hidratáció és védelem. Kendermagból exkluzív cseppfolyósítási technológiával kinyert értékes összetevői hozzájárulnak a biodinamikus bőrszerkezet felépítéséhez. 

A kutatás és innováció nem csak a speciális hatóanyagokban köszönnek vissza, de csomagolásban is megmutatkozik, hiszen kiváló minőségű kenderrostokból készült újrahasznosított papírt használtunk.

 Hogyan legyünk még szebbek a romantikus találkozón, bőrt károsító hatásoktól mentesen?

Valentin napon sokan romantikus találkozót terveznek. Ilyenkor kicsit megszállhat minket az az érzés, mintha az első randevúra készülnénk, ezért szeretnénk nagyon szépek, sugárzóak lenni. Hogyan is érhetjük el mindezt akár minimális idő alatt? Kézenfekvő megoldás lehet még gyorsan bejelentkezni kozmetikusunkhoz, de otthon is alkalmazhatunk pár trükköt.  A Vagheggi természetes fitokozmetikumai mind a szalonokban, mind az otthoni bőrápolásban segítségedre lesznek.

Először is alaposan tisztítsuk meg arcbőrünket minden szennyeződéstől. Ha kicsit több időnk van a találkozó előtt, akkor válasszuk ki a bőrünkhöz leginkább illő arcmaszkot, melynek hatóanyagainak már 20 perc is elég ahhoz, hogy átjárja bőrünket és élettel töltse fel azt.

Az arcpakolás eltávolítása után jöhet az alapozó használata. Sokak számára a sminkelés egy krém vagy szérum felvitelével kezdődik, melyet a bőrtípusunknak megfelelően választunk. A Vagheggi alapozói már önmagukban is táplálják és fiatalítják a bőrt, könnyen kenhetőek, így használatuk gyors és egyszerű.  A kompakt változatok pedig mindig kéznél lehetnek, ha még szükségünk lenne egy kis korrekcióra.

Ne feledkezzünk meg szemünkről sem. A megfelelő szempillaspirál használatával nem csupán gyönyörű tekintetet varázsolhatunk magunknak, de akár éveket is fiatalíthatunk megjelenésünkön.

Az ajkak bőre nagyon vékony, a száj környéke pedig folyamatosan mozgásban van így fontos számukra a hidratálás, feszesítés. Egy ilyen napon merjünk bátran mosolyogni, mert a mosoly a legszebb dolog a világon.

Szerencsére a fitokozmetikumokkal arról is gondoskodhatunk, hogy mindezek a termékek ne károsítsák a bőrünket és mérgezzék a szervezetünket.