Megjelentek a Vagheggi nyári, limitált kiadású testradírjai. A bőr hámrétegének sejtjei folyamatosan és szabályszerűen kb. 28 naponta megújulnak. Egy radír funkciója, nemcsak az hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, hanem az is, hogy hatékonyabbá tegye a kozmetikai hatóanyagok felszívódását és, hogy javítsa a bőrszínt.  A Vagheggi Limitált kiadású radírjai a Földközi tenger sóját tartalmazzák különböző természetes olajakkal és vajakkal vegyítve, ami segít megőrizni a bőr természetes hidro lipid rétegét.

A SUPER FOOD-ból  BEAUTY FOOD

Ha igaz az, hogy amit eszünk, annak közvetlen hatása van a bőrünkre akkor miért ne tegyünk közvetlenül a bőrünkre is ezekből az egészséges táplálékokból? Superfood, superjuice, superfruit, supernatural ezek olyan koncepciók, amik a kozmetikára is hatással vannak, támogatva a holisztikus szemléletmódot. A kozmetikai  területen ezekből a növényekből kivont hatóanyagok szuper értékesek a bőr számára. A bőr megfiatalodik és képes megtartani az egészséges egyensúlyát.

A bőrtípusoknak és a bőr szükségleteinek megfelelően Vagheggi 4 féle radírt alkotott meg, 4 különböző kreáció, gyümölcs és növényi kivonatokkal gazdagítva . A textúrák lágyak és tápláló hatásúak, a lemosás után a bőr puha, bársonyos marad.

KÓKUSZOS VITALITY RADÍR (300 ML)
Kókusz olajjal gazdagított radír, mely eltávolítja az elhalt hámsejteteket, vitalitást kölcsönöz a bőrnek és táplálja azt. A bőr sima, bársonyos és táplált lesz a használata után.
MORA ANTIOXIDÁNS RADÍR (300 ML)
A hatóanyagai antioxidáns hatást biztosítanak, segítenek semlegesíteni a szabad gyököket, csökkentik az oxidatív stresszt ami a bőr korai öregedéséhez vezet. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőrnek ragyogást és táplált hatást biztosít.
PAPAYA VITAMINOS RADÍR (300 ML)
Energiával tölti fel a bőrt, sima, bársonyos és ragyogó lesz köszönhetően a koncentrált vitamin tartalomnak. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, segít rugalmassá tenni a bőrt és védő hatást is biztosít.  
MORINGA DETOX RADÍR (300 ML)
Regenerál és visszaadja a fényét a bőrnek. Köszönhetően a természetes összetevők szinergiájának méregtelenítő és tápláló hatást biztosít.; tisztító hatása van, eltávolítja az elhalt hámsejteket és stimulálja a mikrokeringését a bőrnek.