ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal


Kedves Partnerünk!

Sok szeretettel várunk oktatótermünkben állandóan bővülő szakmai ismeretanyagokkal, amivel szeretnénk munkádat még eredményesebbé tenni! Az elmúlt évek eredményei alapján, azok a kozmetikai szalonok, melyek részt vesznek a szakmai továbbképzéseinken, 25-28%-kal növelték meg a forgalmukat, megnövelve így a szakmai és anyagi elismertségüket.

A Vagheggi alap tanfolyamokon megismertetünk a Vagheggi termékeivel, a kezeléshez használt anyagok költségeivel, az elméleti termékismertető után gyakorlatban is bemutatjuk a kezeléseket és lehetőséget biztosítunk, hogy a kezeléseket a részt vevők egymáson kipróbálhassák, saját bőrükön megtapasztalhassák. A haladó képzéseinken azt is megmutatjuk, hogy hogyan tudod a kezeléseket a vendégednek ajánlani profi bőrdiagnózis alapján. Minden szakmai képzésünkön az adott témához kapcsolódóan kedvezményes csomag ajánlatokkal várunk Benneteket!

Üzleti képzéseinken olyan praktikus és könnyen alkalmazható ötleteket és megoldásokat kínálunk, amik segítenek abban, hogy

  • ne kelljen egész nap a szalonban bezárva rengeteget dolgozni kevés pénzért
  • ne kelljen csak kis értékű szolgáltatásokat végezni
  • ne kelljen folyamatosan aggódni
  • ne kelljen komplikált matematikai számításokat végezni az árkalkulációdhoz
  • ne kelljen fáradtan mosoly nélkül hazatérni
  • ne kelljen felesleges reklámokat, szórólapokat gyártani túl sok pénzért.

Az üzleti képzéseinken inspirációt gyűjthetsz! Minden vállalkozónak szüksége van új ötletekre, motivációra!

Az elmúlt évek eredményei alapján, azok a kozmetikai szalonok, melyek részt vesznek a szakmai továbbképzéseinken, átlagosan 30-40%-kal növelték meg a forgalmukat, megnövelve így a szakmai és anyagi elismertségüket.

A képzésekre a való jelentkezést kattints id: szakmai, mini business. A képzéseinken a helyek száma korlátozott ezért kérünk, hogy feltétlenül regisztrálj, ennek hiányában nem tudunk fogadni!

LEGYÉL TE IS VAGHEGGI BEAUTY SPECIALISTA!

Egy szépségipari szakembert ma már az különböztet meg más szakemberektől, ha kiemelkedően professzionális szolgáltatást nyújt! Ez az, ami hosszú távon megkülönböztet és sikert hoz. Létrehoztunk egy olyan képzési rendszert, amivel igazi Beauty Specialista lehetsz!

Ha részt veszel a Vagheggi alap, szakmai és üzleti képzéseken, a Master arckezelő képzésen és az üzleti Master képzéseken megszerezheted a Vagheggi Beauty Specialista oklevelet. Akik megszerzik, ezt az oklevelet, garantáltan olyan tudásra tesznek szert, ami ma az igazi különbséget fogja jelenteni a szépségipari területen. Ezen felül kiemelten fókuszba helyezzük a Vagheggi Beauty Specialistákat a Vagheggi összes kommunikációjában, felkerülnek a Vagheggi honlapra, szalonkeresőbe kiemelt helyre és az online Vagheggi reklám kampányokba. Az oklevelet Olaszországban is hitelesítik!

A részletekről érdeklődj területi képviselődnél!