2020 január 20.-án rendeztük meg az Armada Prestige hajón, stílusosan csodálatos arany enteriörben. Egy kellemes sétahajókázás közben a gyönyörű Budapesten, értékeltük a 2019-es év (nagyon sikeres) eredményeit és kiosztottuk a díjakat partnereinknek. Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves partnerünknek, hogy minket választott és ilyen sikeresen tudunk együttműködni. A díjazottjainkat arra is kértük, hogy mondjanak pár szót rólunk, termékeinkről és a velünk való munkáról.   


MISS VAGHEGGI 2019 (legnagyobb forgalom):

1. hely: Bányai Mária – Brill Kozmetika, Mecseknádasd
„Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy én lettem 2019-ben a legnagyobb forgalmú és legnagyobbat fejlődő partnere a Vagheggi cégnek Magyarországon. Sikerem kulcsa a folyamatos szakmai, üzleti továbbképzéseken és a master business tanfolyamon való részvétel. A kozmetikai eszközparkom fejlesztettem Vagheggi gépekkel, amik szintén segítették fejlődésemet. Természetesen sokat köszönhetek a Vagheggi szakmai vezetőjének Papp Mónikának és Beauty & Business manageremnek Vas Melindának támogató együttműködésükért.”

2. hely: Szatmáriné Mater Zsuzsanna – Szépség Stúdió, Budapest
Ezt a szakmai és üzleti eredményt többek között köszönhetem a cég folyamatos képzéseinek, amik nemcsak színvonalasak, hanem gyakorlati értéket is adtak!”
 

3. hely: Mátravölgyi Gabriella – Gabriella Vagheggi Bio-Fitokozmetika
„A Vagheggivel évek óta dolgozom együtt, szinte kivétel nélkül minden képzésen részt veszek és azonnal átültetem gyakorlatba is a képzéseken tanultakat. Az elsők között tartottam a Vagheggi kozmetikusok közül nyílt napot a szalonomban, amit azóta már többször is nagy sikerrel megismételtem. Igyekszem minden eszközt és tudást hasznosítani, amit a Vagheggi cég kínál. A hitvallásom, hogy fejlődni és tanulni mindig megéri.”

MISS PERFORMANCE 2019 (legnagyobb fejlődés): 

1. hely: Bányai Mária– Brill Kozmetika, Mecseknádasd
lsd. fent 

2. hely: Zömbik Andrea – Nagyváradi Szalon, Tatabánya
Szerencsésnek mondhatom magam, mert azt csinálom nap mint nap, amit szeretek. Szeretem a munkám. Hiszem, hogy a siker egyik titka ez. Nagy megtiszteltetés számomra ez a díj, ami egy team munka volt. Hálás vagyok a vendégeimnek, akik bizalmat szavaztak és újra meg újra nálam szépülnek. Köszönöm Vas Melindának, aki tudta és tudja, hogy motiváljon, ha nem akarom, akkor is. ???? (aki éjjel is dolgozik). Köszönöm Papp Móninak, akinél mindig tanulhatunk valami újat. Nagyon inspirálók és hasznosak az oktatások, amiket tart. Ilyen alkalmak után az ember szárnyra kap, hasznosítja a tanultakat és mindig van eredmény. Nagyon köszönöm barátnőmnek, Újhazi Zincsenko Ilonanak, aki a hattérből ugyan, de nap mint nap segítette a munkám a jobbnál jobb reklámokkal, hirdetésekkel, ami ma elengedhetetlen a sikerhez. Bevallom ezen a téren van hova fejlődnöm. És nem utolsó sorban köszönöm a Vaghegginek, akik biztosítják ezeket a kedvező feltételeket, lehetőségeket, akik által ilyen sikeresek lehetünk.

3. hely: Tege Mariann – Bűbájos Kozmetika és Make-up, Kecskemét 
„30 éve vagyok kozmetikus és 2018-ban váltam teljesen önállóvá, ezáltal sokkal jobban tudtam a vendégeim igényeire összpontosítani és a számukra megfelelő termékeket ajánlani. A legnagyobb segítséget a folyamatos szakmai továbbképzés biztosította számomra. Nemcsak a szakmai, hanem az üzleti képzéseken elsajátított tudás tett engem magabiztossá és ennek segítségével sikerült ezt a számomra is meglepően sikeres évet zárnom.”   

MISS START 2019 (legnagyobb új partner):

1. hely: Kenéz Enikő – Kenéz Enikő Beauty 
„Számomra mindig is egyértelmű volt, hogy nem elég, ha a Vendég havonta egyszer eljön a szalonba, és mást nem tesz a bőre szépségéért, ezért olyan márkával szerettem volna dolgozni, amit a Vendégeimnek otthonra is tudok ajánlani, az eredmény pedig garantált. A Vagheggi abban segített a tanfolyamaival, hogy ahogy ránézek egy bőrre, tudom, melyik termékcsalád az, amire szükség van. Minden bőrtípust tudok kezelni, hála a Vaghegginek. Nekem a kozmetikámban tartott nyílt nap és a Business tanfolyamok hozták az igazi áttörést az értékesítésben. Nálam csak akkor kapja meg a Vendég az arckrémet, ha lemosó terméket is vásárol, mert csak ebben az esetben tudom az eredményt garantálni. Elsősorban nekünk kell hinnünk a termékekben, ahhoz, hogy tovább tudjuk értékesíteni őket. Az elért eredményemben óriási szerepe van Beauty and Business manageremnek is, akire bármikor bármiben számíthatok, sosem engedi el a kezem, mindig bíztat, ami engem is arra sarkall, hogy még nagyobb célokat tűzzek ki magam elé, és megmutassam akár saját magamnak, hogy igenis nincs lehetetlen egy két gyerekes anyuka számára sem.”

2 hely: Erdélyi Viola – ViolArt Beauty Box, Győr
„Néhány hónappal ezelőtt, amikor Vagheggivel kezdtem el dolgozni, nem gondoltam volna, hogy ilyen üzleti és szakmai eredményt tudok elérni. Mindig motivált voltam, de a Vaghegginél ez még fokozódik, mert támogatnak, elismernek és még több fejlődési lehetőséget biztosítanak. Vas Melinda a Vagheggi Beauty managerével történt találkozásunk mély és meghatározó nyomot hagyott bennem, világossá vált számomra, hogy a későbbiekben csak a Vagheggi márkával fogok dolgozni. Ezután cseréltem le a szalon teljes kínálatát, mind a termékeladásokat, mind a szalonkezeléseket illetően. Felmerülhet a kérdés, hogy miért volt erre szükség, miért csináltam? Az volt az álmom, hogyha egyszer saját szalont nyitok, képviselni tudjak egy olyan márkát, amihez hű maradhatok minden szempontból. A Vagheggi készítményekkel képviselni tudom mindazt, amit megálmodtam. A termékek minősége, precizitása, hatékonysága és professzionális megjelenése ezt egyszerre valósítja meg. A márka mögött lévő marketing is nagyon sokat segít számomra és a vendégköröm is rendkívül elégedett a hatással. Imádom, ahogy a vendégem meglátja magát a tükörben és az eredmény láttán boldogság tölti el. Eddigi karrierem legjobb döntése volt, hogy a Vagheggit választottam.”

3. hely: Stefán Ágnes – Heaven in Style, Budapest 
„Köszönjük a Vagheggi csapatának, hogy a júliusi márkaváltásban teljes körű segítséget nyújtottak. Sikerült fél év alatt zökkenőmentesen áttérnünk az új termékcsaládokra, így december végére megtöbbszöröztük a kezeléseket és a termékeladást is fellendítettük. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően csapatunk októberben egy új kozmetikussal bővült. Nagyon örülünk, hogy az elmúlt fél év és vendégeink visszajelzései is igazolják, hogy szuper döntés volt áttérni a Vagheggire ????

MISS PRIMISSIMA 2019 (legnagyobb új termék értékesítés): 

1. hely: Székely Attiláné és Székely Enikő – Bőrszépészet Szépségszalon, Gyöngyös 
Az új Primissima termékcsalád kiválóan alkalmazható a házi ápolásban és óriási segítség azoknak, akik élethelyzetük miatt nem tudnak megfelelő gyakorisággal kezelésekre jönni. Ezt a lehetőséget és a termék kiváló hatásfokát kihasználva széles körben tudtuk kiajánlani a vendégeknek. Arról nem beszélve, hogy a termék a kis tiniktől a szépkorúakig nemtől függetlenül alkalmazható, rendkivül egyszerűen, gyorsan. Ezért tudtunk ilyen sok terméket eladni és a vendégek érdeklődése a termék iránt töretlen, tehát továbbra is sokat fogunk értékesíteni belőle. Az eladásban nagy segítség volt hogy a Vagheggi termékek kiváló minőségét már ismerik a vendégeink ezért első szóra elfogadják a kiajánlott terméket hiszen már megtapasztalták hogy az igért eredmény sohasem marad el. Köszönjük Vagheggi.”

2.hely: Mátravölgyi Gabriella – Gabriella Vagheggi Bio-Fitokozmetika
lsd. fent 

3. hely: Fodor Katalin – NEXT Szalon, Dunaújváros 
„A szakemberek már mindent elmondtak a Primissimáról, de hadd idézek a vendégeimtől:
“ Nagyon szép tőle a bőröm!”
“ Imádom a bőrömön!”
“A VAGHEGGI eddigi legjobb terméke!”
Nekem abban segített a Vagheggi, hogy meggyártotta ezt a hatékony terméket, ami eladja önmagát!”

MISS PHYTOMAKE-UP 2019 (legnagyobb make-up értékesítés): 

1. hely: Szatmáriné Mater Zsuzsanna – Szépség Stúdió, Budapest
Ezt a szakmai és üzleti eredményt többek között köszönhetem a cég folyamatos képzéseinek, amik nemcsak színvonalasak, hanem gyakorlati értéket is adtak!”

2. hely: Nagy Krisztina – Kriszti Szalon, Budapest
A szakmai sikereimet segítették és folyamatosan erősítik a Vagheggi szakmai előadásai és tanfolyamai. Az értékesítési technikák a marketing tanfolyamok és még az Olasz gyárlátogatás is segítette ,hogy mindig motivált legyek és elérjem a kitűzött célokat! Örülök a szakmai rendezvényeknek és csapatépítéseknek, illetve a folyamatos támogatásnak a Beauty Manageremtől! A smink értékesítést nálam a sminkállvány megvásárlása segítette a legjobban. Valamint a tanultak alapján saját smink workshop szervezésébe kezdtem,4 fős csoportokban segítettem egy sminkes barátnőmmel megtanítani vendégeimet a szép és viselhető sminkelésre.A Phytomakeup biztos hátteret adott a sikerhez! Köszönöm Vagheggi, hogy veletek egy családhoz tartozhatok! Grazie :-)"

3. hely: Baksainé Bodor Magdolna – Madonna szalon, Gárdony
Vas Melinda bíztatott, hogy lépjek be a facebookra, mert így nagyon nehéz velem kapcsolatot tartani. Én felléptem és rögtön létrehoztam a Madonna szalon csoportot! Itt tartom vendégeimmel a kapcsolatot: válaszolok a kérdéseikre, értesítem őket az újdonságokról, az új kezelésekről! Talán a legnagyobb segítség nekem a webshop, ahol a vendégeim az én tanácsaimmal vásárolni tudnak! A sminkállvány nagy segítség a vendégek sminktanításában! Sminkes estéket rendezek, ahol kávé-tea és süti mellett tanítjuk a vendégeknek a sminkelés csínját-bínját!”

Még egyszer nagyon gratulálunk minden kedves partnerünknek!