Hogyan legyél egy átlagos kozmetikai szalontól megkülönböztethető, felismerhető, magas színvonalat képviselő kozmetikai szalon?

Sok szempont számít, ha minőségi szolgáltatókká szeretnénk válni. Az egyik titkos összetevője, hogy minőségi anyagokkal dolgozzunk kiváló szakértelemmel rendelkezzünk, és ha a szalon a bőrápolásra specializálódott akkor legyen teljes körű a kínálat, ahol a vendégnek személyre szabott megoldásokat ajánlhatunk.

Ha mindez megvan akkor fontos, hogy ezt jól is kommunikáljuk és tegyük észrevehetővé az értékeket, amit képviselünk, ez manapság nem könnyű feladat, mert nagyszámú hasonló szolgáltató található a piacon, ezért elengedhetetlen, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat!

A Vaghegginél évek óta a szakemberekkel való együttműködés az valóban a partnerségről szól, partnereink szakmai fejlődésében hiszünk, ami sikeres vállalkozóvá is teszi őket. Sok év óta szervezünk továbbképzéseket szakmai partnereink számára, de kb. egy évvel ezelőtt létrehoztuk a The Academyt, a Szépségipari szakemberek Akadémiáját, ami szakmai és üzleti továbbképzéseket is kínál a szakembereknek márkafüggetlenül is.

A Vagheggi elindított egy másik karrier lehetőséget is a Vagheggit használó kozmetikus szakemberek számára, a Vagheggi Beauty Specialista oklevél megszerzését. Az oklevél megszerzésével a szakemberek a Vagheggi fitokozmetikumok specialistái lesznek és kiemelt szerepet kapnak a Vagheggi összes kommunikációjában, felkerülnek a Vagheggi honlapra, szalonkeresőbe kiemelt helyre és a meghirdetett online Vagheggi reklám kampányokban. Ezekben a kampányokban kizárólag Vagheggi Beauty Specialista oklevéllel rendelkező partnerek vehetnek részt.

Az oklevelet kb. 2 év alatt lehet megszerezni, több tanfolyamon szükséges részt venni hozzá, többek között az összes Vagheggi szakmai képzésen és egy komoly üzleti képzés sorozaton, mint a Mini Business képzések és a Master Business képzések. A képzések során a résztvevők elsajátítják a Vagheggi termékeihez és kezeléseihez tartozó technikákat, különleges kezelési protokollokat és azt az üzleti szemléletmódot és kommunikációt, ami magas hozzáadott értéket képvisel ma egy szépségszalon számára.

Miért tartjuk ezt ennyire fontosnak?

Mert akik megszerzik, ezt az oklevelet, garantáltan olyan tudásra tesznek szert, ami ma az igazi különbséget jelenti a szépségipari területen. A tudás mellett komoly marketing és üzleti támogatást is kapnak a partnereink, amivel átlag feletti kozmetikát lehet működtetni.

Ha te is csatlakoznál a Vagheggi Beauty Specialisták csapatához az elérhetőségeinken tudunk bővebb tájékoztatást adni: www.vagheggi.hu

És ezzel még nincs vége a lehetőségeknek! Most indítottuk útjára a Vagheggi márka nagykövet programot. Egy nagyon izgalmas lehetőséget biztosítunk egyre növekvő szakmai közösségünk számára. Kiemelkedően fontos számunkra, hogy folyamatosan, minél több területen megújuljunk, így arra a döntésre jutottunk, hogy elindítjuk Vagheggi márkanagykövet programunkat. A program keretein belül Beauty Specialista fokozatot elért partnereinknek lehetőségük nyílik egy éven át képviselni a Vagheggi márkát. A program kiemelkedő lehetőséget nyújt a nagyköveteknek, hogy népszerűsítsék saját szalonjukat is és kiemelten magas szakmai elismertségre tegyenek szert.

Számunkra azért nagyon jelentős ez a program, mert az a célunk, hogy a Vagheggi által fontosnak tartott értékeket azok a szakemberek kommunikálják és népszerűsítsék, akik nap mint nap használják és ismerik a termékeket.