Mi a Vagheggi-nél már 45 éve hiszünk abban, hogy az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett kell növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeinket megalkotni. De elhivatottságunk nem csupán a termékek gyártásában mutatkozik meg, ez a szellemiség a mindennapjainkat is áthatja. Így a szépségápolás mellett az élet más területeire is kiterjed ez a tudatosság, a természetes, egészséges létezés iránti vágy, beleértve a táplálkozást is. Maximálisan hiszünk abban, hogy a szépség belülről fakad, melyhez nagymértékben hozzájárul a helyes táplálkozás is, mi pedig kozmetikai szakemberként kívülről támogatjuk, sokszor ugyanazokkal a hatóanyagokkal, melyek elfogyasztva belülről járulnak hozzá a bőr szépségéhez és egészségi állapotához.

Ez a szenvedély hozott össze minket Marton Adriennel (az Adri's Kitchen gasztrobloggere, műsorvezető), akivel közösen álmodtunk meg egy karácsonyi sütést, ahol a karácsonyi kuglófhoz a BIO+ termékcsaládunkban is megtalálható számos összetevőt is felhasználjuk. Adrienn nőként és édesanyaként is nagyon fontosnak tartja, hogy olyan termékeket használjon és képviseljen, amelyek minőségi alapanyagokból készültek. Erre figyel a napi bőrápolási rutinjánál is, valamint az ételeknél is, melyeket a családjának tálal.

Miért pont a BIO+ termékekre esett a választásunk? Mert ez egy olyan magas hozzáadott értékkel rendelkező kozmetikai család, amely koherencia, funkcionalitás és átláthatóság alapján kiemelkedik a többi termék közül. Formulái tiszták, esszenciálisak, de a világ egyik legszigorúbb minősítésével, a Cosmos Organic tanúsítvánnyal is rendelkezik, emellett VEGAN és állatkísérlet mentes termék is.

Adrienn kipróbálta BIO+ termékeinket, melyek egy csodás kuglóf receptjére ihlették. A receptet és a bevásárlólistát ITT TALÁLOD

Csatlakozz hozzánk és süssük meg közösen a karácsony új kedvencét! December 9-én 17 órakor várunk élőben online, ahol lépésről-lépésre segítünk a sütemény elkészítésében, miközben hasznos információkat tudhatsz meg az egészséges táplálkozásról és számos szépségtippel is ellátunk. Marton Adrienn társa a konyhában Papp Mónika, a Vagheggi Kft. szakmai és képzési vezetője lesz, aki maga is szívesen ragad kötényt.

A sütést Marton Adrienn Facebook oldalán és a Vagheggi Hungary Facebook oldalán is követheted majd, chat-en keresztül pedig felteheted kérdéseidet és még egy nyereményjátékban is részt vehetsz.

Várunk december 9-én 17 órától!

Ne felejtsd el előtte magaddal vinni a bevásárlólistát, hogy minden alapanyag kéznél legyen, amikor belevágunk ebbe a közös programba!