Mit érdemes januárban a bőrödre használni?

Januárban már tartósan ki van téve a bőr a téli időjárásnak és a száraz és érzékeny bőrökön megsokszorozódhatnak a kellemetlen tünetek. Kint hideg van bent pedig fűtött helyen tartózkodunk, ez szárazzá és megviseltté teszi a bőrt. A levegő sokkal szennyezettebb, kevesebb napfény éri a bőrt és stresszesebbek is vagyunk általában. A hideg miatt kevesebb faggyú is termelődik, ami védtelenebbé teszi a bőrt a külső hatásokkal szemben a kórokozók is könnyebben bejutnak ezért gyulladást provokálhatnak.

Az Emozioni Plus termékek textúrái olyanok, mint egy puha simogatás a téli hidegben. Ha száraz, érzékeny, gyulladásra hajlamos a bőröd akkor az Emozioni Plus termékcsalád azonnali segítséget nyújt Neked. Megerősíti a bőr védekezőképességét, helyreállítja a vízháztartást, csökkenti a gyulladást és az érfalakat is rugalmasabbá teszi.

De a január tökéletes arra is, hogy beindítsd az évet egy szuper bőrmegújító programmal! A Primissima termékek segítenek a ráncok, foltok, problémás, zsíros bőröknek egyaránt. Ez az innovatív hatóanyagösszetételű termékcsalád megújítja a bőrképet és újjáépíti a bőrszövetet. 7 féle savat, retinolt és a maracuja díjnyertes hatóanyag kivonatát tartalmazza. Látható eredményt hoz rövid időn belül.

Használd a „V2021” kuponkódot és most 15% (vendégkóddal rendelkezőknek 10+15%) kedvezménnyel vásárolhatod meg PRIMISSIMA és EMOZIONI PLUS termékeinket.*

*A kedvezmény: 2021.01.15.-17. között vagy a készlet erejéig érvényes lakossági vásárlóink számára.