Új termékekkel bővül a FUOCO, alakformáló termékcsaládunk, ezúttal kifejezetten a fenék és has tájékára koncentrálva:

- FUOCO PLUS BLACK PUSH UP KRÉM (200 ml): a mágikus alkímiával rendelkező Diorit vulkáni ásvány a harmatfű húsevő növény és a fekete rózsa kivonatával együtt bársonyos textúrává áll össze, amely tökéletesen eloszlik a bőrön. Az innovatív réti füzény kivonat (salicaria vagy salcerella) segít az alakformálásban, erősíti a fogyasztó és feszesítő hatást különös tekintettel a fenék és/vagy a has tájékára és a cellulit okozta szépséghibákra. A bőr tömör, élettel teli és selymes lesz. 

- FUOCO PLUS BLACK PUSH UP KIT (fogyasztó, alakformáló, feszesítő kezelés): a Fuoco Plus fenékre való elektrostimulátor fokozza a testápoló feszesítő, alakformáló hatását. A KIT tartalma: FUOCO PLUS BLACK push up krém (50 ml) + Elektrostimulátor eszköz fenékre.  A termék használatáról itt nézhetsz meg egy kis videót:

Kérj FUOCO PLUS kezelést kozmetikusodtól is a BLACK MASZK “Test szobrász” kezelés lifting és alakformáló hatással a fenék és/vagy a has tájékára réti füzény virág kivonatával. “Második bőr” maszk, ami tökéletesen elterül a bőrön és 20 perc hatóidő után csak le kell húzni.