Gondolkodtál már azon, hogy milyen jó lenne, ha nemcsak az arcbőröd kapna szuper kényeztetést a kozmetikai kezeléseknél, hanem tetőtől talpig megújulna? A bőrt nemcsak az arcon szükséges ápolni, mert a test bőre is az őt ért stresszhatások miatt kiszárad, öregszik, csökken a rugalmassága hasonlóan az arc bőréhez és kialakulhatnak olyan esztétikai problémák is, mint a cellulit, helyi zsírpárnák, stria.

A Vagheggi a testápolásnál is figyel a részletekre, személyre szabott bőrápolási megoldásokkal és professzionális hatóanyagokkal támogatja a szép bőrt. Az arc bőrére használt maszkokat már jól ismerjük, de próbáltál már testmaszkot? A Vagheggi innovatív habmaszkjaival még soha nem volt ilyen egyszerű a testmaszkok használata.

De mik azok a habmaszkok?

A Vagheggi HABMASZKOK egyedülálló kreációk, innovatív technológiával készültek könnyű és praktikus formulák, képesek hatékonyan a bőrbe juttatni az intenzív hatóanyagokat, kezelik a bőr esztétikai problémáit: feszesíti és fiatalítja a bőrt, csökkenti a zsírpárnákat és a cellulitot.

Látványos hatás kényeztetéssel, amit nem lehet visszautasítani.

A Vagheggi habmaszkok mikronizált (agyag) iszapot tartalmaznak vajas textúrával, amit hab formájában tudunk a bőrre fújni. Ez a technológia egy intenzív professzionális hatást és nagyon praktikus használatot biztosít. Tápláló és simogató textúra, amit le kell öblíteni. Ergonomikus kialakítás, fejjel lefelé is ki lehet fújni a habot belőle.

Milyen habmaszkok közül választhatunk? Választhatunk a bőr feszesítésére, fogyasztásra és a cellulit kezelésére!

SIKELIA BŐRFESZESÍTŐ HABMASZK :

A Sikelia termékek feszesítik, tonizálják a rugalmasságukat vesztett bőröket, pl. súlyvesztés vagy terhesség után, vagy a bőr öregedése miatt. Látványosan feszesíti a bőrt, főleg a kritikus területeken, karok, nyak, mellek, combok, fenék, has köszönhetően a hatóanyagainak, mint a kapor kivonat, fekete varjúbogyó, dictyopteris és tisochrysis alga kivonatok. A mindennapos bőrápoláshoz javasolt kiegészítő termékek: Sikelia bőrfeszesítő booster, Sikelia bőrfeszesítő testápoló

FUOCO PLUS ALAKFORMÁLÓ HABMASZK:

Intenzív fogyasztó és alakformáló hatás. Az eredmény látványos köszönhetően a diorit vulkáni ásványnak, a fekete rózsának, a harmatfű kivonatnak és a réti füzénynek. Fogyasztó és push up hatás, a bőr felszíne kompakt és tömör lesz. A textúra különleges élményt nyújt és a hatóanyagok intenzitása már az első használat után látható változást hoznak. A mindennapos bőrápoláshoz javasolt kiegészítő termékek: Fuoco Plus booster, Fuoco Plus push up testápoló.

SINECELL HABMASZK CELLULITRA :

Intenzív hatás a cellulit ellen Jania rubens alga kivonattal. Csökkenteni a narancshéj effektust, hatást gyakorol a zsírsejtekre és a kollagén szintézisre. A mindennapos bőrápoláshoz javasolt kiegészítő termékek: Sinecell alakformáló krém kritikus zónákra, Sinecell cellulit és fogyasztó krém, Sinecell cellulit system kit

HOGYAN KELL A HABMASZKOKAT HASZNÁLNI?

A maximális hatékonyság érdekében a bőr előkészítéséhez érdemes testradírt használni, mint pl. a Sinecell testradír tengeri sóval vagy a Thema testradír. Használat előtt rázzuk fel és a kezelni kívánt bőrfelületre vigyünk fel néhány adag habot. A felvitel után be lehet fedni fóliával a még aktívabb hatás érdekében. A hatóidő 20 perc, utána töröljük le a bőrfelületről nedves mosdókesztyűvel, otthoni használat esetén zuhany alatt is lemosható. Befejezésként használjuk a kívánt célnak megfelelő testápolót: Sinecell alakformáló krém kritikus zónákra, a Fuoco Plus push up testápoló, Sikelia bőrfeszesítő krémet.