Kedves vendégeimet most, hogy nem tudunk személyesen találkozni próbálom segíteni, hogy mivel egészíthető ki az otthoni bőrápolásuk.

Már beszéltünk arról milyen fontos a napi rutin kialakítása. A bőrrel való nappali törődés természetesnek tűnik, az éjszakai ápolás azonban már nem olyan egyértelmű. Pedig, ha a "szépítő alvás" fogalmát ismerjük, csak egy lépés megérteni az alvás alatti bőrápolás lényegét és fontosságát is. A bőr regenerálódásának is van egy speciális ritmusa. Éjszaka nemcsak mi, hanem a bőrünk is pihen, hiszen nincs kitéve a nap sugarainak, nem kell állandó készenlétben lennie a káros behatásokkal szemben.

Az éjszakai bőrápolás során a különféle bőrápolási termékek azt "használják ki", hogy éjjel a bőr vérkeringése felerősödik, felgyorsul az anyagcsere és az oxigén-felhasználás, ami együtt jár a vízfelhasználás növekedésével is. Tehát nagyon fontos mit választunk éjszakai használatra, ami segíti a bőr regenerálódási folyamatait! Nekem az egyik nagy kedvencem, amit szeretnék bemutatni nektek az INTENSE sorozat éjszakai regeneráló és bőrmegújító maszkja!

A maszk az esti lemosás után kerül felvitelre az arc és nyak területére! Heti 2-3 alkalommal használhatjuk vastagabban felvíve mint egy krémet. Gyengéd masszírozó mozdulatokat alkalmazhatunk és hagyjuk fent a bőrünkön egész éjszakára. Hatása biztosan nem marad el.

A maszk fő hatóanyagai a Laminaria Hyperborea egy barna alga, amely csökkenti az idegsejtek öregedését. Speciális védő és simító hatást gyakorol. Felveszi a harcot a neuroageing ellen! Mikroalgák által energizált tengervíz: megköti és semlegesíti a bőrbe felszívódó káros anyagokat. Babarózsa kivonata: a királynő virágának is hívják gazdag polifenolokban, antioxidáns hatású. Ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.

A hitvallásom, hogy mindig kezdjünk kis lépésekkel a változást! A bőrápolásban sincs ez másképp! Ha még nem használtál éjszakai kozmetikumokat kezdheted ezzel a különleges Sleeping Beauty maszkkal és a bőröd biztosan szeretni fogja! 

Ölelés és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Nagy Krisztina Vagheggi nagykövet / krisztiszalon