A tavasz megérkeztével egyre többet beszélünk arról, hogy miért is fontos a fényvédelem, mire figyeljetek, hogyan használjátok, mik az „okos” napozás szabályai. Ezzel a legtöbben már tisztában vagytok, és alkalmaztok UV szűrős termékeket. Mivel számos helyen lehet fényvédős készítményeket beszerezni, fontosnak tartom beszélni arról, miért nem mindegy, mit használsz a bőröd védelme érdekében, és mik azok a fontos tényezők, amik a Vagheggi Summer Paradise termékcsaládját különlegessé teszik.

Nemcsak az árában, a kinézetében, az elérhetőségében, hanem a felhasznált alapanyagok, a hatóanyagok és az előállítási technológia tekintetében is különbségek vannak az egyes készítmények között. 

A Vagheggi kutatás-fejlesztési részlege mindig olyan komplett innovatív napozó termékeket kreált, melyek azon túl, hogy garantáltan biztonságosak és minden minőségi előírásnak megfelelnek, egyenletes barnaságot biztosítanak, nyugtatják a bőrt, igazi funkcionális kozmetikumok is, hiszen hidratálnak, antioxidáns és antiaging kezelést biztosítanak a bőr számára, feszesítenek, ránctalanítanak, megelőzik a bőr korai öregedését is (photoaging hatás), valamint vízállóak és izzadás közben is stabilak maradnak. A Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, amely filozófia a kezdetektől kiemelkedően fontos számunkra. A hatóanyagok kiválasztásában „fairtrade” politikát (un. méltányos kereskedelmet) folytat és ragaszkodik az alapanyagok magas minőségéhez. Mindez a Summer Paradise napozó termékcsalád esetében sincs másképp. 

A fenntartható jövő érdekében a környezetvédelem és a tengeri élővilág védelmét figyelembe véve lettek kifejlesztve. Teljesen lebomló, a környezetre ártalmatlan "CORAL FRIENDLY" (a készítményekben található fényvédő nem károsítja a korallzátonyokat) napozó termékek, amellett, hogy tökéletes védelmet nyújtanak a napozás során, ápolják a bőrt, védik a tengerek, tavak, folyók növény- és állatvilágát is. Nincsenek papírcsomagolások, a termékek nádcukorból előállított Bio tubusokba kerültek.

A Summer Paradise készítmények utolsó generációs fényvédőket tartalmaznak, teljesen bőrbarát alapanyagokat, amik a legoptimálisabb módon vannak összehangolva, és garantálják az európai előírásoknak megfelelő UVA és UVB védelmet, ezáltal számunkra a biztonságos napozás lehetőségét. A fényvédők nem halmozódnak fel a bőrben, fotostabilak és maximális biztonságot nyújtanak. Formulái egy új védelmi szisztémával lettek létrehozva. Olyan innovatív hatóanyagok kombinációját tartalmazzák, amik a káros napsugarak (UVA, UVB) (IR) és az ún. „DARK SUN” elleni védelmen túl:

  • A napfényt pozitív energiává alakítják a bőrben
  • Csökkentik a sötét foltok kialakulását,
  • Megelőzik a sejtkárosodást, amit az UV sugarak okoznak
  • Megvédik a bőrsejteket napozás közben
  • Megvédik a bőrt az öregedés ellen (anti photoageing)
  • Rugalmasságot nyújtanak a bőr számára
  • Hidratálják, táplálják
  • Antioxidáns és nyugtató hatásúak
  • A kék fény hatásai ellen is védelmet nyújtanak
  • Illatanyagai maximálisan kompatibilisek a bőrrel
  • Természetes módon segítik a fényvédelmet
  • Stimulálják a melanin termelődést.

A termékcsalád rendelkezik UVA, UVB védelmet, vízállóságot, biológiai lebomlást ellenőrző, valamint bőrgyógyászati, nikkel, illetve illatanyagok IFRA általi teszttel. A napozó termékek széles skálája különböző megoldásokat kínálnak az év összes napjára és a különböző élet stílusokhoz. Minden igényt kielégítenek, a kisgyermekek bőrének védelmétől a sportolókig, bármilyen legyen is a bőr fototípusa. Bőrbarát, még a legérzékenyebb bőrökre is ideális. Teljes körű védelmet biztosítanak.

Mindemellett nagyon kellemes textúrák és illatok jellemzik, ultra könnyűek, szívesen újra kenhetők, ami nagyon fontos, hogy egész nap biztonságos legyen a napozás, miközben azonnali jó közérzetet és frissességet kölcsönöz a bőrnek, és hozzájárul a szép barna bőrszín kialakulásához és megtartásához.

Az Európai jogszabály 4 osztályba sorolja a napozó termékeket a SPF védelem mértékét illetően, alacsony (6,10), közepes (15, 20, 25), magas (30, 50), nagyon magas (50+).

A Summer Paradise professzionális bőrvédő hatású, multifunkcionális és komplex bőrápoló napozó kozmetikumok is ennek megfelelően lettek megalkotva. Az előkészítőktől, a bőrvédő és a napozás utáni termékekig kínál készítményeket, változatos, könnyen beszívódó textúrákkal, komfortos használattal.

Napozást előkészítő termékekkel megerősíthetjük, előkészíthetjük a bőrt a napsugárzásra. Alacsony és közepes fényvédelmet adó termékek ideálisak sötétebb és napbarnított bőrökre, illetve napozás előkészítéséhez és a tartós barnaság megőrzéséhez. Magas fényvédelmet adó termékek ideálisak a foltok megelőzéséhez, világos és közepesen barna bőrökre első napozáshoz, érzékeny bőrre, valamint gyermekek számára. Napozás utáni termékek nyugtatják és hidratálják a bőrt, és segítenek a barnaság hosszan tartó megőrzésében. Minden bőrtípusra és igényre megtalálhatják a legmegfelelőbbet.

Nyugodtan rábízhatjátok magatokat!

Kopcsák Emese- Pénzügyi tudatosság nagykövete, Beauty Kozmetika