Vendégeim a szalonban leggyakrabban arc-nyak-dekoltázs kezeléseket vesznek igénybe, de a nyár közeledtével jobban előtérbe kerül testük állapota is.  Sokan kérdezik tőlem, hogy mire jók a testkezelések? Én erre azt szoktam válaszolni, hogy a testkezelések az első lépcső, hogy változtassunk életmódunkon!

Nagy segítséget nyújtanak abban, hogy elfogadjuk az állapotot, amit a tükör mutat és kitartóan tudjunk haladni az úton, hogy elérjük a számunkra szép testképet. A mai testkezelésekhez olyan innovatív anyagokat használhatunk, amik felgyorsítják az anyagcsere folyamatokat, segítenek a zsírbontásban és az ödémás állapotok enyhítésében.

Egyszóval katalizátor szerepet töltenek, hogy elinduljon a test átalakulása, illetve a hőn áhított fogyás! Valószínűleg nem a mérleget kell először néznünk, hanem a cél, hogy fel tudjuk venni azt a bizonyos kedvenc farmert :-)

Minden esetben készítünk egy kezelési tervet és átbeszéljük milyen időközönként tudunk találkozni a szalonban. A szalonkezelések 40-60 percet vesznek igénybe alkalmanként. Heti gyakorisággal akár 2-3 alkalommal is találkozhatunk, de a testkezelés sikerességéhez nagyon fontos az otthoni testápolás is! 

A hatóanyagok különleges kiszerelésben kerülnek felhasználásra: Szérumok, testpakolások, testhabok segítik munkánkat. Az állaguk könnyen felszívódó és nem hagy zsíros bőr érzetet. Csak a sima és egyre homogénebb szép bőr, amit tapasztalhatunk.

Napi szinten kell foglalkozni a problémás területekkel, de megéri mert a látvány nem marad el! Feszesebb kar/nyak vagy laposabb has és vékonyabb/simább combok.

Ki ne vágyna erre? 

Persze tenni kell érte és meg kell hoznunk a döntést, hogy változni szeretnénk! A kezelések alatt sokkal tudatosabban kell figyelnünk az étrendünkre és a megfelelő folyadék bevitelre! 

A segítséget pedig megkapjuk a kedvenc Vagheggi szalonunkban a kozmetikusunktól! Csodaszép eredményeket érhetünk el és ami a legfontosabb szeressük újra azt a testet, amit kaptunk és kényeztessük magunkat amennyire csak lehet!

Sok sikert kívánok és kellemes nyarat mindenkinek!

Nagy Krisztina (krisztiszalon/VagheggiNagykövet)