A 2022-es évet új mérföldkővel kezdte a Vagheggi Magyarországon

Az olasz Vagheggi SpA. fitokozmetikai cég magyarországi leányvállalatának 2013-as megalapítása óta rengeteg fejlődésen mentünk keresztül. Mára már több mint 800 kozmetikai / szépségipari szakember partnerünk van, Vagheggi Beauty specialistáinkat / kozmetikus partnereinket folyamatosan képezzük és webáruházunkban a már jól ismert Vagheggi fitokozmetikumok széles skáláját évről-évre a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő hatóanyagokat és technológiákat alkalmazó új termékekkel bővítjük.

Lakossági vásárlóink köre is töretlenül növekszik, akik termékeinket elsősorban kezelések formájában a Vagheggi kozmetikusoknál ismerték meg és az ő közreműködésükkel vagy webáruházunkban vásárolhatták meg. Ezt kiegészítve érkeztünk el egy újabb mérföldkőhöz, első bemutatótermünk megnyitásához, mely egyben kozmetikusaink képzéséhez egy ultramodern oktatóközpontot is magában foglal, hogy egyre innovatívabb képzéseket biztosíthassunk számukra.

Miért jelent nagy lépést számunkra, hogy központunk új helyre költözött és bemutatóteremmel / üzlettel is kiegészült?

Először is Budapest egyik kiemelt pontjára, a Dózsa György út – Váci út találkozásánál található Green Court Office épületének aljába költözünk, így bármilyen irányból és bármilyen közlekedési eszközzel érkezz is, biztosan könnyen megközelíthetsz bennünket.

Eddigi 100 m2-es területünk 300 m2-esre bővült, így tágas, világos, gyönyörű környezetben ismerkedhetsz meg közelebbről termékeinkkel, sminkjeinkkel. És ha kérdésed lenne vagy tanácsra van szükséged, akkor szakképzett munkatársaink szívesen adnak tanácsokat, hogy mely terméket válaszd bőröd ápolásához.

Bemutatótermünket anyavállalatunk központi referencia szalonjának mintájára rendeztük be, olasz eredetű összetevőkből készült fitokozmetikai termékpalettánk mellett az olasz kultúrát a berendezéseink is tükrözik. Padlóvázáink, lámpáink és asztalaink mind a Vagheggi hazájából, Olaszországból származó egyedi olasz kerámiákból készültek és venetoi olasz kézműves mesterek keze munkáját dicsérik. De emellett olyan érdekes, muzeális eszközök is megtalálhatók bemutatótermünkben, melyek a Vagheggi gyárból származnak és a gyártás kezdeteire emlékeztetnek.

Emellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy Vagheggi Beauty specialistáink, kozmetikus partnereink olyan környezetben tanulhassanak, ahol ultramodern eszközök segítik fejlődésüket. Oktatóközpontunkban az oktatóteremben és kezelőszobánkban is Nilo Beauty kozmetikai ágyakat helyeztünk el, melyeket kifejezetten úgy választottunk ki, hogy egyaránt alkalmasak legyenek testkezelésekhez és sminkelésekhez is. Így könnyen sajátíthatják el a megfelelő technikákat, melyeket utána saját kozmetikájukban is alkalmazhatnak majd.


Térj be hozzánk, várunk szeretettel!

Új bemutatótermünk címe: Green Court Office, 1134 Budapest, Dózsa György út 144-148. A épület

Könnyen megközelíthetsz bennünket:

  • Autóval
  • Metróval: 3-as Metró a Dózsa György útnál
  • Villamossal: 12-14-es villamos a Lehel utcánál
  • Busszal: 105, 15, 115, 34, 950, 914 a Váci úton és a Lehel téren
  • Trolibusszal: 75, 76, 79-es trolibusz az épület előtt és a Lehel térnél
  • MOL Bubival