Június 28-án 15:00-tól Sminkelj bőrápoló sminkekkel a Vagheggi Showroomban! Ne felejts el bejelentkezni...×
Az emberek
Főoldal

A professzionalítás számunkra vállalatunk legfontosabb alapköve. A Vagheggi filozófiája Olaszországban a gyártás során a folyamatos kutatás, fejlődés, innováció és tapasztalatcsere partnereikkel. A mi feladatunk itt Magyarországon pedig, hogy hitelesen közvetítsük ezt a szemléletet és maximálisan kiszolgáljuk ügyfeleinket az ő igényeiknek megfelekően.


ALESSANDRO FARINA vagyok, a Vagheggi Kft. ügyvezető igazgatója és résztulajdonosa.

1992-ben költöztem Magyarországra, ahol egy jól ismert angol tanácsadó cégnél kezdtem meg szakmai karrieremet külföldi befektetők támogatásával. 1995-ben alapítottam meg az ITL Group Kft. tanácsadó céget, ahol nagyszámú magyarországi befektetéshez asszisztáltunk már, így kerültem kapcsolatba a Vagheggivel is mikor a magyarországi nyitást tervezték. Az évek során a kíváló munkakapcsolat sikeres üzleti partnerséggé alakult át.

A munkámon kívül részt veszek számos Klub és Egyesület életében. A Rotary Internationaltől "Paul Harris Fellow" díjat kaptam, az olasz – magyar gazdasági kapcsolatok ápolásáért tett tevékenységekért pedig az egyik legmagasabb olasz állami kitüntetést, „Ufficiale”, az Olasz Köztársaságtól .


Ács Barbara vagyok, a Vagheggi Kft. operatív, kereskedelmi és marketing vezetője.

2015 óta dolgozom a Vagheggivel mint külsős tanácsadó. Az évek folyamán egyre szorosabbá vált a munkakapcsolat és ezzel párhuzamosan a szerelem a cég termékei és filozófiája iránt. #ilovevagheggi 

Legnagyobb örömömre mára már teljes jogú tagja lettem ennek a fantasztikus csapatnak, elsődleges feladatom a vállalat operatív és pénzügyi irányítása.

Alessandroval több, mint 15 éve dolgozunk együtt különböző projektek és magyarországi beruházások megvalósításán, de úgy érzem, hogy munkakapcsolatunk itt tudott kiteljesedni igazán.

 


Papp Mónika vagyok, a Vagheggi Kft. szakmai és képzési vezetője.

Közgazdász és kozmetikus végzettséggel is rendelkezem. Több mint 14 éve dolgozom a Vagheggi márkával, ami szerelem volt az első látásra és ez azóta is töretlen.

Büszke vagyok rá, hogy ezt a márkát képviselhetem, mert a Vagheggi professzionális termékei által mindenkinek személyre szabottan tudok segíteni abban, hogy jobban érezze magát a saját bőrében!

A Vagheggi elsődlegesnek tartja partnerei szakmai fejlődését, ami egyben sikeres vállalkozóvá is teszi őket, nagy örömömre szolgál, hogy szakmai vezetőként segíthetek ebben.Szeretnénk hinni, hogy partnereinknek, a szépségipari szakembereknek egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a piacon Beauty & Business Managereinken keresztül. A területileg illetékes képviselőink nem csak az értékesítésért felelnek, hanem személyre szabottan segítik ügyfeleiket eligazodni mind a szakmai információkban, mind a vállalkozói lét nehézségeiben is. Szakmai és üzleti képzéseink után segítik a résztvevőket az ott hallottak alkalmazásában, saját üzletük fejlesztésében.

Válassza ki területileg illetékes Beauty & Business Managerünket és ismerkedjen meg vele részletesebben.Bemutatótermünkben és képző központunkban is várjuk szeretettel az érdeklődőket. A lakossági vásárlóinkat várjuk üzletünkben ahol közelebbről megismerkedhetnek termékeinkkel és várásolhatnak személyesen, a szakemberek részt vehetnek szakmai és üzleti továbbképzéseinken, illetve tájékoztatást kaphatnak az együttműködési lehetőségekről.

 Ha kérdése van keresse front office managereinket elérhetőségeinken!

Nokta Emőke: továbbképzések, webáruház

Sárossy Zsuzsa: számlázás, webáruház