A szőlő igazi univerzális gyümölcsnek tekinthető, hiszen minden része, még a magja is hasznosítható. A vegán kozmetikumok gyártói is egyre inkább kezdik felfedezni előnyös tulajdonságait. Egyes különleges szőlőfajták fagyott szemeiből kinyert hatóanyagoknak bőrfiatalító hatásuk van. Sokan a szőlőt tartják az egyik legjobb bőrápoló gyümölcsnek. Nem csupán fitovegyületeket tartalmaz, hanem emellett antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal is bír. Gazdag C-vitaminban is, amely fontos a bőr egészsége szempontjából és az antioxidánsokkal együtt megvédi a bőrt az öregedésért és ráncokért felelős szabadgyökök káros hatásaitól, valamint fokozza a kollagéntermelést. De itt még nem ér véget a szőlő magasztalása.

Nyáron vagy a téli síelésnél, ha el szeretnénk kerülni a leégést, akkor érdemes olyan naptejet választanunk, amelyben szőlőmag kivonat és rezrevatrol is található, melyek csökkentik a leégés okozta kipirosodást és minimalizálja a bőrsejtek károsodását. A szőlőmag kivonata gazdag E-vitaminban, amely segít a bőr hidratáltságának megőrzésében. Bőrradírként használva eltávolíthatjuk vele az elhalt hámsejteket, hogy a bőr egészségesebb és simább legyen. A szőlő megszépíti a bőrt, elhalványítja a sebhelyeket és ragyogóvá, fiatalossá teszi a bőrt.

Az idei karácsony meglepetése a Vagheggi Purple Ice lifting krémje, mely egy koncentrált dupla formula, amelyet az első felhasználáskor kell összekeverni. A Purple Ice egyesíti a lifting krémet a szőlőből kinyert eixírrel, melyet a szőlő megfagyott szívéből állítanak elő. Ez a formula képes a bőrt olyanná változtatni, mint a selyem. Az elixírt egy innovatív fermentációs eljárás során nyerik ki a megfagyott szőlőszemekből. A krémet összekeverjük az elixírrel, koncentrált hatóanyag tartalma kisimítja a ráncokat, lifting-hatást kölcsönöz.

Ajándékozd meg bőrödet a szőlő erejével. Purple Ice, hogy karácsonykor ne csak a csillagszórók ragyogjanak!