Egész évben keményen dolgoztál, korán keltél, későn feküdtél, keveset aludtál és még számtalan olyan dolgot csináltál, amely megviselte arcbőrödet. Ideje, hogy kárpótold mindezért. Tudjuk, hogy a karácsony is egy mozgalmas időszak, de ha már elvonultak a vendégek, akkor szánj egy kis időt magadra is. Biztos, hogy maradt bőven elég étel az ünnepi ebédekről vagy vacsorákról, ezért a konyhai sürgés-forgás helyett már juthat egy kis idő a kényeztetésre is.

Mit szólnál ahhoz, ha felraknál egy arcmaszkot, kényelembe helyeznéd magad egy izgalmas film előtt vagy könyvvel a kezedben és hagynád, hogy a sok hatóanyag átjárja bőrödet és új élettel töltse meg?

A BIO+ Bőrműködést kiegyensúlyozó arcmaszk a vörös áfonya olaj erejével táplálja, nyugtatja és regenerálja arcbőrödet, mely ennek hatására újra homogén színű és ragyogó lesz. Elég mindössze 20 percig fent hagyni és már láthatóvá válik az eredmény.

Ha érzékeny a bőröd vagy nehezen viseled az új környezeti vagy életvitelből fakadó hatásokat (mint például a szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás, és még hosszan sorolhatnánk), akkor válaszd az Emozioni Plus Anti Stressz Arcmaszkot, melynek karité vajban gazdag puha és tápláló textúrájától bőröd friss, nyugodt, homogén és ragyogó lesz. A kívánt hatás itt is már 20 perc alatt elérhető.

Az ünnepek ne csak a házimunkáról szóljanak, hanem a pihenésről és kényeztetésről is. Mindössze 20 perc, ennyi minden arcbőrnek jár!