ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal
Egyedülálló és praktikus bőrápolás éjszakára egy felszívódó maszkkal
Egyedülálló és praktikus bőrápolás éjszakára egy felszívódó maszkkal
2021.04.05

Kedves vendégeimet most, hogy nem tudunk személyesen találkozni próbálom segíteni, hogy mivel egészíthető ki az otthoni bőrápolásuk.

Már beszéltünk arról milyen fontos a napi rutin kialakítása. A bőrrel való nappali törődés természetesnek tűnik, az éjszakai ápolás azonban már nem olyan egyértelmű. Pedig, ha a "szépítő alvás" fogalmát ismerjük, csak egy lépés megérteni az alvás alatti bőrápolás lényegét és fontosságát is. A bőr regenerálódásának is van egy speciális ritmusa. Éjszaka nemcsak mi, hanem a bőrünk is pihen, hiszen nincs kitéve a nap sugarainak, nem kell állandó készenlétben lennie a káros behatásokkal szemben.

Az éjszakai bőrápolás során a különféle bőrápolási termékek azt "használják ki", hogy éjjel a bőr vérkeringése felerősödik, felgyorsul az anyagcsere és az oxigén-felhasználás, ami együtt jár a vízfelhasználás növekedésével is. Tehát nagyon fontos mit választunk éjszakai használatra, ami segíti a bőr regenerálódási folyamatait! Nekem az egyik nagy kedvencem, amit szeretnék bemutatni nektek az INTENSE sorozat éjszakai regeneráló és bőrmegújító maszkja!

A maszk az esti lemosás után kerül felvitelre az arc és nyak területére! Heti 2-3 alkalommal használhatjuk vastagabban felvíve mint egy krémet. Gyengéd masszírozó mozdulatokat alkalmazhatunk és hagyjuk fent a bőrünkön egész éjszakára. Hatása biztosan nem marad el.

A maszk fő hatóanyagai a Laminaria Hyperborea egy barna alga, amely csökkenti az idegsejtek öregedését. Speciális védő és simító hatást gyakorol. Felveszi a harcot a neuroageing ellen! Mikroalgák által energizált tengervíz: megköti és semlegesíti a bőrbe felszívódó káros anyagokat. Babarózsa kivonata: a királynő virágának is hívják gazdag polifenolokban, antioxidáns hatású. Ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.

A hitvallásom, hogy mindig kezdjünk kis lépésekkel a változást! A bőrápolásban sincs ez másképp! Ha még nem használtál éjszakai kozmetikumokat kezdheted ezzel a különleges Sleeping Beauty maszkkal és a bőröd biztosan szeretni fogja! 

Ölelés és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Nagy Krisztina Vagheggi nagykövet / krisztiszalon

Megosztás
Vissza