A Vagheggi kozmetikumokról

A Vagheggi egy olasz családi vállalkozás, amely az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti növényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit.

fair trade

A hatóanyagok kiválasztásában „fairtrade” politikát folytatunk és ragaszkodunk az alapanyagok magas minőségéhez.

növényi hatóanyagok

A Vagheggi K&F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

2013

2013 óta professzionális termékként először csak kozmetikusok számára, de webáruházon keresztül már évek óta bárki számára elérhetőek kozmetikumaink, 2022. január 1.-től pedig megnyitottuk első üzletünket / bemutatótermünket Budapesten.

Ötvözzük a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva.

100,00%

Minden termékcsalád úgy lett megalkotva, hogy a professzionális kozmetikai kezelés mellett otthoni termékeket is tartalmaznak, így garantálva a 100%-os bőrápolást.

egyediség

A körültekintő, minden minőségellenőrzési elvárásnak megfelelő fejlesztési és gyártási folyamat biztosítja a VAGHEGGI termékek egyediségét és magas minőségét.