ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal
Tökéletes beauty rutin Vagheggi Mini Kittel
Tökéletes beauty rutin Vagheggi Mini Kittel
2022.06.22

Most egy termék áráért többet is kipróbálhatsz, ha megvásárolod a 3 Vagheggi Mini egyikét. Akkor is nagyszerű megoldás, ha utazáshoz keresel fitokozmetikumokat.

Szeretnéd kipróbálni a Vagheggi fitokozmetikumokat, de kis kiszerelésű termékeket vásárolnál? Már kipróbáltad a termékeinket, és most a bőrtípusodnak megfelelő napi beauty rutinhoz keresel kozmetikumokat? Esetleg a nyaraláshoz, utazáshoz szereznél be olyan szettet, amivel folytathatod a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolást,és amit a repülőgépre is felvihetsz?

Mindhárom problémára megoldást nyújtunk a Vagheggi Mini Kittel. 

Hogyan alkottuk meg a Vagheggi Mini Kitet?

Régebben sok vásárlónk fordult hozzánk azzal a kérdéssel, hogy mit tegyenek, ha az arcápoláshoz szeretnének kipróbálni egy terméket, de attól tartanak, hogy nem lesz megfelelő a bőrüknek, ezért nem merik megvenni a szokásos, nagy kiszerelést.

Ezért összeállítottunk három olyan csomagot, amelyik három különböző bőrprobléma kezeléséhez jó. Az alapkoncepció az volt, hogy a kis kiszerelésű Vagheggi fitokozmetikumok tökéletes beauty rutint nyújtsanak, és aki használja a szettben található termékeket, az két hét alatt kitapasztalhassa, hogyan reagál rá a bőre.

Milyen bőrtípusok otthoni ápolására szolgál a három Vagheggi Mini Kit?

A Balance vegyes vagy zsíros, problémás, tág pórusú, olajosodásra hajlamos bőrtípusra ajánlott termékcsalád.

A Rehydra a száraz, illetve dehidratált bőrt teszi puhává, frissé és hidratálttá.

Az Emozioni Plus az érzékeny bőrt ápolja és táplálja.

Mi található a 3 Vagheggi Mini Kitben?

Mindhárom mini szettben elhelyeztük a 4 alapvető lépéshez nélkülözhetetlen fitokozmetikumokat. Ez a 4 lépés a tisztítás (akár vízhiányos, akár érzékeny, akár zsíros a bőr), a tonizálás, a hidratálás és a krémmel történő ápolás.

A Balance Mini Kit tartalma egy BALANCE lemosó zselé, két BALANCE aktív ampulla, három BALANCE szivacs maszk és egy BALANCE normalizáló krém található. Az ampullákban olyan intenzív anyag található, ami a zsíros bőr helyreállítását célozza. A szivacs maszkkal együtt a pórusok mélyén is tudnak dolgozni hatóanyagok, egyfajta terápiás céllal. A normalizáló krém pedig szabályozza a zsíros bőr működését, és hidratálja is.

A Rehydra Mini Kitben egy REHYDRA lemosó tejet, egy REHYDRA lemosó tonikot találsz. Ezen kívül egy nappali és egy éjszakai krémmel segítünk helyreállítani a bőröd hidratációját. Előbbi smink alá is nyugodtan felvihető, utóbbi pedig értékes hatóanyagaival a legszárazabb bőrt is táplálja és regenerálja.

Az Emozioni Plus Mini Kit fitokozmetikumai az olyan új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra reagálnak, mint amilyen a szmog, légkondicionálók használata, a nagy hőmérséklet-ingadozás vagy a stressz. A csomag tartalma egy EMOZIONI PLUS lemosó krém, egy EMOZIONI PLUS nyugtató essence (amely az arcbőrre permetezhető, ha irritáció éri), EMOZIONI PLUS nyugtató krém és egy kis fiola, EMOZIONI PLUS fényvédő, városi antistressz cseppecskékkel.

A mini kitet bárhova kényelmesen magaddal viheted

Akár nyaralni indulsz, akár munka miatt kell útra kelned, mindhárom szettet úgy alkottuk meg, hogy

  • a termékek egy neszsszerbe is beférjenek,
  • mivel minden darab 50 ml alatt van, a repülőgépre is fel lehessen vinni őket,
  • a tökéletes bőrápolási rutin elvégezhető legyen a segítségükkel,
  • az utazás miatt ne kelljen lemondanod a megszokott minőségről, a megszokott fitokozmetikumokról.


Megosztás
Vissza