ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal
Tudatos életmód, speciális étrend … Minősített BIO és VEGÁN kezelés, ami még látványos is!!!!
Tudatos életmód, speciális étrend … Minősített BIO és VEGÁN kezelés, ami még látványos is!!!!
2021.02.22

24 évvel ezelőtt, amikor erre a csodaszép pályára léptem, kozmetikus mesterem arra hívta fel a figyelmem, hogy nagyon fontos a szakmai életünkben a tudatos választás arra nézve milyen kozmetikumokat használunk vendégeink bőrére. Keressem mindig a legtisztább és legegészségesebb hatóanyagokat! Megismertette velem a kozmetikában a holisztikus szemléletet, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok! 

Néhány évvel ezelőtt egy Vagheggi gyárlátogatás során ismertem meg a BIO+ sorozatot. Nagy lelkesedéssel hallgattam, hogy milyen összetett és közel 10 éves kutatómunka előzte meg a sorozat megszületését! A különleges hatóanyagok keresése és a csomagolás minősége is kiemelt figyelmet kapott! Az ultrakönnyű üveg, az okos „papír” ami tengeri alga hulladékból készült és a bioműanyag tubusok mind hozzájárulnak a kozmetikumok magas minőségéhez.

A BIO és Vegán minősítések megszerzése sem olyan könnyű feladat, mint gondolnánk. Nagyon szigorú nemzetközi szabályoknak kell megfelelnie a Vaghegginek! BIO+ sorozata nem csak gondosan válogatott, minősített alapanyagokból lett megalkotva, de a természet, az ember és az állatok iránti tiszteletből fakad, a „fenntartható fejlődés” fogalmának teljes elfogadásával.

Természetesen azonnal ki akartam próbálni és minél előbb bevezetni a szalonba ezt, az akkor új kezelést. Az a kíváncsiság hajtott, hogy ugyan a Bio és Vegán alapanyagok tudják-e majd hozni a megszokott Vagheggi látványt is?! Az eredmény önmagáért beszélt.

A vendégeim tetőtől talpig élvezhették a kellemes illatokat és a feszesítő, megújító hatás sem maradt el! A BIO+ kozmetikai kezelése öregedésgátló kezelésnek is megállta a helyét!

A sorozat fő hatóanyagai:

  • Lenmag: szabadalmaztatott lenmag kivonat stimulálja a kollagén és a hialuronsav termelődését, Age care hatással bír.
  • Vörös áfonya: hidegen sajtolt vörös áfonya olaj gazdag omega-3/6/9 savakban, ezért tökéletes a bőr táplálására, a tokoferol és tokotrienol pedig antioxidáns hatású.
  • Olíva: polifenolokban, E vitaminban és karotinoidokban gazdag, melyek természetesen táplálják a bőrt és megkötik a szabad gyököket.
  • Fehér üröm: hidratáló és feszesítő tulajdonságai miatt került felhasználásra.
  • Pomelo: a bio pomelo kivonat antioxidáns hatású és erős regeneráló és bőrsimító.
  • Málna: gazdag ásványi anyagokban és A, B, C, E, K és J vitaminokban.
  • Lichi: a lichi magjának poralakja garantálja a bőr természetes hámlasztását, aminek hatására sima és selymes lesz.

Az otthoni ápolási rutin is nagyon egyszerűen alkalmazható. Egy málnavizes lemosókrém és 24 órás krém áll rendelkezésünkre, valamint 3 féle szérumból választhatunk. Illetve a testápolás során sem kell lemondanunk a BIO minőségről, megtalálható a tusfürdő, a testápoló és testradír is a BIO+ sorozatban. Hiszek abban, hogy a változást az életünkben mindig kis lépésekkel érdemes kezdeni. A Bio szemlélet kialakítása hosszú folyamat, de kezdjük ott, hogy nézzük meg mivel tápláljuk magunkat! Érdemes átgondolni mit találunk az üzletek polcain és mivel etetjük családunkat. Válasszuk a minőséget!

Ha pedig a bőrápolásról van szó örömmel és nyugodt szívvel ajánlom a Vagheggi BIO+ termékcsaládját és kezeléseit! 

 Nagy Krisztina, Vagheggi nagykövet - Kriszti szalon 

 

Megosztás
Kapcsolódó hírek
Vissza