ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal
Szalon kereső
Szalon kereső
Vagheggi ARANY és EZÜST partnerek listája
Cím: 1149 Budapest Egressy út. 8.
Telefon: +36 30 7256193
E-mail: info@vagheggi.hu
Mi itt a VAGHEGGINÉL hiszünk a természet erejében és a harmóniában, amelynek megteremtésére minden nő képes. Értük dolgozunk, értük fejlesztjük kiváló minőségű kivonatokból és illóolajokból létrehozott fitokozmetikai termékcsaládjainkat. Mi, itt a VAGHEGGI-nél szeretjük és támogatjuk a tudatos nőket. Hiszünk a női energia csodálatos erejében, és tudjuk, néha a legerősebb nőnek is szüksége van valakire, aki rá figyel. Figyelünk Rád!
Cím: 1031 Budapest, Mészkő utca 6/b.
Telefon: +36302279565
E-mail: drborovszky@gmail.com
A történetem nem szokványos, hiszen én nem a szépségiparban kezdtem meg pályafutásomat évekkel ezelőtt. Eredetileg jogász vagyok, az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán végeztem, szakvizsgáztam, és becsülettel dolgoztam a szakmában hosszú éveken át. Titokban azonban gyerekkorom óta rajongtam a kozmetikáért, mindig érdekeltek a szakma rejtelmei, és imádtam kozmetikushoz járni. Ez a rajongásom odáig fajult, hogy munka mellett megszereztem a kozmetikus szakképesítést, és két éve valóra vált az álmom, megkezdhettem pályámat kozmetikusként.
Szenvedélyesen szeretem a szakmát, érdekelnek az emberek és a problémáik, mindenkinek igyekszem segíteni, hogy kívül belül jól érezze magát. Kezeléseimet a VAGHEGGI cég fitokozmetikai termékeivel végzem, amelyek garantáltan megoldást jelentenek valamennyi bőrproblémára.
Nagyon sok szeretettel várok mindenkit meghitt, csendes, igazi kikapcsolódást nyújtó kozmetikámban.
Cím: 2510 Dorog, Bécsi út 50.
Telefon: 06 33/ 441-780
E-mail: amulatedit@gmail.com
Kecskeméti Edit vagyok, 35 éve dolgozom a szakmában, sok éve mesterkozmetikusként.
Saját Szépségszalonomat, az Ámulat Stúdiót 24 éve nyitottam meg. Az évek során sokféle termékkel dolgoztam, de a Vagheggi-nél éreztem azt, amire hosszú évek óta vágytam. Rögtön beleszerettem a termékekbe, a cég filozófiájába. Természetes alapanyagok, magas minőség és szuper látványos eredmények. A Vagheggi által folyamatosan fejlődhetek szakmailag.

Várok szeretettel mindenkit - A szépség otthonába!

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 5743, Lőkösháza Eleki út 26
Telefon: 0630 2572661
2004 óta dolgozom, mint kozmetikus ezen a helyen. Az idei évtől, mint tulajdonos várom a szépülni vágyókat.
A kozmetikus szakma számomra a teljes kiteljesedést és a szakma iránti " szerelmet" jelenti. Persze, nem utolsó sorban igazán bizalmi kapcsolatot ápolok a hozzám érkező kedves vendégeimmel. Vagheggi kozmetikusként pedig a termékek jóvoltából igazi kényeztető, relax és eredményes kezelésekkel várom a hozzám érkezőket.
Cím: 1133,Budapest, Pannónia utca 56.
Gebhardt Daniella vagyok, kozmetikus és műszempilla építő. Kozmetikusi tanulmányaimat a Corvin köz Oktatási- és Vizsgaközpontban fejeztem be 2016-ban. A Beauty & You neveű szépségszalonunkat 2019-ben nyitottuk meg a 13. kerületi csendes Újlipótváros közepén vendégeink számára. A minőség, a szakmai fejlődés és az innovációk a lételemem, ezért köteleztem el magam a Vagheggi irányában. Nem varázspálcám van, hanem évek alatt összeszedett szakmai tudásom és tapasztalatom, mellyel vezetni tudom a szépülésed folyamatait, avagy a szépség fenntartását és az öregedés lassítását. Úgy tekintek a Te bőrödre, mintha a sajátom lenne és lelkiismereti kérdésnek tekintem a szépülésedet. Ha a kezeléseken túl kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz, töltsd Nálam a saját “Énidődet” és érjük el a céljaidat együtt!
Cím: 1016 Budapest, Zsolt utca 4.
Telefon: +36 20 477 19 01
E-mail: info@beautykozmetika.hu
Egy 10 éves gyönyörű nagylány büszke édesanyja, egy csodás férj szerető felesége és egy őrült bulldog mosolygós gazdája vagyok.
2011-ben végeztem kozmetikusként és 2017-ben szereztem meg Kozmetikus Mester címemet.
Szeretem a munkám, a szakmám, hogy minden bőr, minden vendég más és más. Folyamatosan kreatívnak kell lenni, mindig lehet mit tanulni és mindig kell is fejlődni.
Kozmetikám Budapest I. kerületében, közel a Mom Parkhoz, a Zsolt utca 4. szám alatt található, az Evital Park Szépség-, és Egészség Központban, ahol komplex szolgáltatást nyújtunk vendégeink számára az arc-, és testkezeléseken át a bőrgyógyászatig.

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy Zsilinszky 28., Fortuna Üzletház
Telefon: 06 20 327 6230
Cím: 2119. Pécel,Maglódi út 3.
Telefon: 06-70/509-2941
E-mail: bellisszalon11.17@gmail.com
Sok szeretettel várom a relaxálni,feltöltődni vágyó vendégeket,nyugodt-csendes környezetben. Kozmetikai kezeléseimhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használom!
Cím: 4254 Nyíradony,Árpád út 3.
Telefon: 06703203278
E-mail: erdeibernadett@gmail.hu
Szeretettel várom szépülni vágyó kedves vendégeimet!

VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 1033 Budapest Reményi Ede utca 1-3
Telefon: +36203666924
E-mail: kruppalivike@gmail.com
Kruppa Lívia vagyok Kozmetikus szakoktató, szempilla Stylist, Sminkes.
Kozmetikai szakvizsgámat 20 éve szereztem.
2007- ben diplomáztam a Pécsi Pollack Mihály Főiskolán mint kozmetikus szakoktató.
Gáspár Viktória smink iskolájában tanultam, ahol versenyeken, divatbemutatókon, címlap fotózásokon vettem részt, de a legnagyobb örömet számomra mindig a menyasszonyi smink jelenti.
A szempilla építés mellett szempilla lifting tanfolyamot is elvégeztem, hogy minden igényt ki tudjak elégíteni.
A Vagheggi termékkel egy éve dolgozom és nagyon szeretem mert minden bőr típusra és problémára megtalálható a megoldás.
Várlak titeket szeretettel!
Cím: 7695 Mecseknádasd,Rákóczi F.u.69.1/F.
Telefon: 06-30-8832850
E-mail: maria.banyai@citromail.hu
Brill kozmetika - Éld át az igazi Vagheggi élményt a természet erejével, személyre szabott bőrápolással!......mert a szép bőr nem álom!

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 6000, Kecskemét, Lestár tér 2
Telefon: 06 30 501 0026
E-mail: tegemariann3@gmail.com
Cím: 5200,Törökszentmiklós, Vásárhelyi P. 21/D
Telefon: +36-30-8562767
E-mail: evaszentesy@gmail.com
Szentesi Éva vagyok, 23 éve dolgozom kozmetikusként, 6 éve Vagheggi termékeket használok a kozmetikámban.
Azon szerencsés emberek köze tartozom, akik munkájuk során a hobbijuknak is élhetnek.
Fontosnak tartom az új eljárások és termékek megismerését , ezek alkalmazását.
Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimet szebbé, boldogabbá tegyem és személyre szabott tanácsokkal ellássam, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám.
Cím: 1215 Bp, Ady Endre út 27.fsz 44-es kapucsengő
Telefon: 06304635540
E-mail: cegledi.n@gmail.com
Ceglédi Nikoletta Kozmetikus Mester vagyok és Csepeli kozmetikámban Kalmár Emma kolléganőmmel várunk nagy szeretettel.
2010-ben végeztem a Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen, ahol 4. helyezést értem el.
2017-ben megszereztem a Kozmetikus Mester címet.
Tanulók oktatásával is foglalkozom kozmetikámban, de mind azért vagyunk, hogy TE jól érezd magad nálunk.
Számomra a kozmetikus szakma egy szerelem. Imádom azt, amit a Vagheggi képvisel és adni tud testileg és lelkileg. A termékek illata elvarázsol és a hatása pedig rabul ejt.
A kezelések alatt mindig igyekszünk a precizitásra, lelkiismeretességre és figyelmességre, valamint a jó hangulat és nyugodt légkör megteremtésére. Fontosnak tartom, hogy a vendégek megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.
Cím: 9400 Sopron, Töpler Kálmán u. 13 /B
Telefon: 06-30-2171288
E-mail: sieger.adrienn@freemail.hu
2012-ben végeztem kozmetikusként. Kezeléseimhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használom, melyek minden bőrtípusra és bőrproblémára megoldást találnak. Folyamatosan képzem magam, hogy ezáltal is színvonalas szolgáltatást nyújthassak. Fontosnak tartom, hogy vendégeim számára a szépülés mellett feltöltődést is jelentsen a kozmetikámban töltött idő.
Cím: Nagykanizsa 8800 Kalmár utca 6, Vásárcsarnok 122. üzlet.
Telefon: 06/30/2543101
Üzleti vállalkozásomat 1997 november 01 kezdtem. Egy barátom választotta a szalon nevét, kicsit jellemezve engem, és a nevem kezdő betűit is elrejtve benne. A Dolce Vita életérzést szeretném átadni vendégeimnek, könnyed, vidám légkört, a baráti odafigyelést. Szalonba ketten dolgozunk Kozmetikus barátnőmmel Gazsi Nikolettával, ahol a fókuszpont a vendégbőre. Ne csak jól érezze magát nálunk, hanem folyamatosan javuljon, szépüljön! Cél, kihozni a Rejtett Szépséget, hogy a végén meglegyen a "Waoo". A Waoo recepthez pedig szükséges a minőségi szaktudás, és professzionális Vagheggi termékek részünkről, a vendég részéről pedig az elszántság, és a rendszeresség. Csak annyit mondok: A szépség hosszútávú befektetés! Fektess be nálunk..:-)
Cím: 1118, Bp. Regős köz 2.
Telefon: +36 30 552 9895
Kellemes környezetben, várjuk vendégeinket gazdagréten, jól megközelíthető helyen és ingyenes parkolási lehetőséggel. Szalonunkban a Vagheggi kozmetikai arckezelések mellett, testkezelésekkel és innovatív gépi kezelésekkel várjuk kedves vendégeinket. Gyere és töltődj fel nálunk❤️
Cím: 1142.Bp Erzsébet Királyné útja 111-113
Telefon: 06-1-308-7691/ 06-30-415-0116
E-mail: info@elizabeth-beauty.hu
Kozmetikai kezeléseinkhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használjuk. Sok szeretettel várjuk Zugló egyik legszebb Vagheggi kozmetikájába a relaxálni,feltöltődni vágyó vendégeket,nyugodt-csendes környezetben.
Cím: 1132 Bp. Visegrádi utca 17.
Telefon: +36-30/9661111
A luxus mindenkié és Önnek is jár!

Az Esthetic Line Beautycenter szolgáltatásai mindig egyedi igényekre szabottak, ezért kozmetikai szolgáltatásaink egy része is kifejezetten életkor szerint lett kialakítva.
Kedves és profi csapatunk esztétikus környezetben, nagy szakmai felkészültséggel várja Önt Budapest belvárosában.
Szépségszalonunk több mint 10 év szakmai tapasztalattal büszkélkedhet.
Jöjjön el hozzánk, mert a szépség és egészség luxusa Önnek is jár! Kapcsolódjon ki az Esthetic Line Szépségszalonban, és engedje, hogy most mi foglalkozzunk Önnel, mert az önbizalom az ápoltsággal kezdődik!
Cím: 9021 Győr Árpád út 39.
Telefon: 06205388821
Hivatásomat kozmetikusként 2008-ban kezdtem. Szakmám mellett a művészet és az egészség is a mindennapjaim része. Úgy gondolom, hogy a szépség egyfajta harmónia, amelynek legnagyobb részét a lelkünk, szellemünk szépsége adja meg. A táplálkozás és életvitel egyaránt fontos része az ápoltság és szépítkezés mellett. Ez egyáltalán nem elhanyagolható részét teszi ki megjelenésünknek. Én ebben tudok segítségedre lenni.
Ha egy nehezebben induló nap feltesszük a kedvenc rúzsunkat, a hangulatunk is jobb lesz tőle. Ez mutatja, hogy a harmónia részeként az egyik dolog hogyan hat a másikra.
Egy arckezelés szépségünket több irányból is támogatja.
Fontos, hogy a termékcsalád, amivel a hosszantartó fiatalságot, és szépséget szeretném neked adni, az egészségünkre is jó hatást gyakoroljon. Egy olyan termékcsaládot kerestem, amely kizárólag a növények erejét használja fel arra, hogy bőröd segítségére legyen. Mesterséges anyagok nélkül. Színezék, tartósítószer stb. mentesen.
A Vagheggi márka iránti hűségem, karrierem kezdete óta töretlen. Hiszen évről évre újdonságokkal, naprakész kezelésekkel, termékekkel kápráztat el. Továbbképzésekre, fejlődésre ad lehetőséget, amit örömmel ki is használok. Az olasz kozmetikai cég közel 40 éve állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait magas minőségben. Több mint 500 féle termékük között egy Bio termékcsalád és egy szintén növényi összetevőket tartalmazó smink paletta is helyet kapott.
Kozmetikám a belváros szívében, csendes, nyugodt környezetben, bejelentkezés alapján vár téged!
Köszönöm a bizalmad!

VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: Hajdúszoboszló, Major u. 23.
Telefon: 0630-4935790
E-mail: mrgabi67@freemail.hu
Minden vendégem egyedi, ezért a kozmetikai kezelések sorozatát is egyedi módon állítom össze minden vendég számára. Kizárólag természetes, kiváló minőségű növényi kivonatokból, és illóolajokból létrehozott VAGHEGGI bőrápolási termékcsaláddal dolgozom, amellyel célom, hogy az összes arc- és testproblémára választ és megoldást találjak. Luxus minőségű természetes VAGHEGGI termékcsaláddal végzett kezeléseim mindenkit elkápráztatnak. Ha fontos számodra, hogy valóban a bőrtípusodnak megfelelő termékkel kezeljék az arcodat… ha elítéled az állatkísérleteket és előnyben részesíted a természetes alapanyagú, parabén és paraffin mentes fitokozmetikumokat… ha olyan kozmetikust keresel, aki folyamatosan képzi magát.....
ha szereted a különleges kezelési protokollt és egyedi masszázs technikával végzet kényeztetést.... akkor tökéletes helyen jársz!
- Nálam te vagy az első -

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 1065, Budapest, Podmaniczky u. 21.
Telefon: 06303035345
E-mail: brigi999@freemail.hu
Engedje meg, hogy bemutatkozzam Önnek, Gergye Brigitta a Haj-Sza Szépségszalon kozmetikusa vagyok.
2012-ben végeztem kozmetikusként a Szépmíves Szakgimnáziumban.

Az elmúlt időszakban számos szakmai rendezvényen és képzésen vettem részt, melyek biztosítják a folyamatos fejlődésemet. Legfőbb célom, hogy a kozmetikai kezelések hozzájáruljanak a bőröd egészséges működéséhez, szépségéhez. Fontos számomra, hogy a kozmetikában töltött idő felüdülést, kikapcsolódást és lelki feltöltődést is jelentsen számodra. Törekszem arra, hogy a Vendég jól érezze magát nálam, megszépülve, felfrissülve és elégedetten hagyja el a szalont.
Cím: 6724, Szeged Bálint Sándor utca 18/
Telefon: 06-30-3653770
Idén 3 éve, hogy Holisztikus szemléletű Kozmetikusként végeztem Szegeden. Teljesen beszippantott a Kozmetika Világa. 2 éve, hogy sminktetoválással foglalkozom és 1,5éve vagyok a Vagheggi szerelmese. Elképesztő és forradalmi változások történnek napról napra a Vendégeim körében. Gyermekkorom óta szerettem volna kozmetikus lenni, de ennél sokkal többet kaptam a mestereimtől. Oktatóimtól mindenre kiterjedő szakmai tudást állandó megújulást, és folyamatos fejlődést, mellyel a szakma egy teljesen más látásmódja tárult elém. Nekem ez már nem munka, nem szakma, hanem egy Életérzés a mindennapjaimban. Ha felkeltettem érdeklődésedet Szeretettel várlak a teljes megújulásra, keress bátran!
Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 21
Telefon: +36 70-670-1-067
E-mail: heaveninstyle@gmail.com
Trendkövető és trendújító szépségszalon, ahol a konzervatív és az újdonságra vágyó hölgyek és urak egyaránt megtalálhatják a hozzájuk passzoló stílust. Szolgáltatásaink között megtalálható a női és férfi fodrászat, a kozmetika, a manikűr – pedikűr és a műkörömépítés. Szakképzett kollégáink, prémium kategóriás minőségi alapanyagokkal dolgoznak, többek között: Vagheggi, Authentic Beauty Concept, Kevin Murphy, CND.
Cím: 1145 Budapest Varsó utca 21. 3.emelet
Telefon: 06304035885
E-mail: varga.brigitta87@gmail.com
A HERMIA BEAUTY DAY SPA kozmetika és szépségszalon ZUGLÓ kertvárosi részén található.
„Egy Csepp varázslat mely azonnal magával ragad…….”
Sikeresen működő vállalkozásunk titka, hogy a minőséget képviseljük a harmónia jegyében. Szalonunkban a legmodernebb kozmetikai gépekkel és professzionális VAGHEGGI kozmetikai termékekkel dolgozunk ,magasan képzett szakembereinkkel.
Személyre szabott arc-és testkezelésekkel várjuk kedves vendégeinket, akik kikapcsolódásra, szépülésre, valamint látványos és tartós bőrállapot javulásra vágynak.
Párosuljon a LUXUS és a KÉNYELEM!
Kellemes modern környezetben többek közt igénybe veheted SPA és WELLNESS szolgáltatásaink egyikét.
(FINN szauna, Lebegésterápia ,Kozmetikai és esztétikai kezelések számos szolgáltatásait,Manikűr és műköröm,Pedikűr és Masszázsterápiáink sokaságát.)

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
1 2 3 >