ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Főoldal
Szalon kereső
Szalon kereső
Vagheggi ARANY és EZÜST partnerek listája
Cím: 1149 Budapest Egressy út. 8.
Telefon: +36307256193
Mi itt a VAGHEGGINÉL hiszünk a természet erejében és a harmóniában, amelynek megteremtésére minden nő képes. Értük dolgozunk, értük fejlesztjük kiváló minőségű kivonatokból és illóolajokból létrehozott fitokozmetikai termékcsaládjainkat. Mi, itt a VAGHEGGI-nél szeretjük és támogatjuk a tudatos nőket. Hiszünk a női energia csodálatos erejében, és tudjuk, néha a legerősebb nőnek is szüksége van valakire, aki rá figyel. Figyelünk Rád!
Cím: 1031 Budapest Mészkő utca 6/b.
Telefon: +36302279565
A történetem nem szokványos, hiszen én nem a szépségiparban kezdtem meg pályafutásomat évekkel ezelőtt. Eredetileg jogász vagyok, az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán végeztem, szakvizsgáztam, és becsülettel dolgoztam a szakmában hosszú éveken át. Titokban azonban gyerekkorom óta rajongtam a kozmetikáért, mindig érdekeltek a szakma rejtelmei, és imádtam kozmetikushoz járni. Ez a rajongásom odáig fajult, hogy munka mellett megszereztem a kozmetikus szakképesítést, és két éve valóra vált az álmom, megkezdhettem pályámat kozmetikusként.
Szenvedélyesen szeretem a szakmát, érdekelnek az emberek és a problémáik, mindenkinek igyekszem segíteni, hogy kívül belül jól érezze magát. Kezeléseimet a VAGHEGGI cég fitokozmetikai termékeivel végzem, amelyek garantáltan megoldást jelentenek valamennyi bőrproblémára.
Nagyon sok szeretettel várok mindenkit meghitt, csendes, igazi kikapcsolódást nyújtó kozmetikámban.
Cím: 2500 Esztergom Bánomi út 13
Telefon: +36202769112
Ackemann Helga Bianka vagyok és 18 évesen kerültem a szakmám gyönyörű világába. A kozmetika, mint én is, nagyon sokszínű. Rengeteg ágában ki lehet teljesedni. Személy szerint a művészi oldala vonz. Sminkelés, sminktetoválás és a kreatív kezelések. Célom az alkotás, másoknak való segítés, örömszerzés. Fontosnak tartom a folyamatos tanulást. Ez kifejezetten az a szakma, ahol haladni kell a korszerűsítésekkel. Szeretek mindig a legjobb helyről tanulni. Oktatóim a legelismertebb szakmabeliek Magyarországon. Kozmetikámban a Vagheggi termékcsaláddal dolgozok ez teszi lehetővé, hogy luxus kezeléseket tudjak összeállítani a vendégeim számára!

Fb. Helga Ackermann sminktetováló Profi sminkes kozmetikus
Insta: @helgaackermann_sminktetovalo
Cím: 1191 Budapest Fő utca 7
Telefon: +36703760060
Gott Nikolett Kozmetikus/Peeling szakember/Elektrokozmetika-Amaryllis szépségszalon

Szalonunk Kispesten (19.kerület),a Lagúna étterem sétáló
utcájában található a Budapest Bank mellett.
Ingyenes parkoló az üzlettől 50 méteren belül található

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk kedves Vendégeinknek a
szépségipar minden területén: fodrászat, kozmetika,testkezelés, manikűr-műköröm, pedikűr, masszázs

Mi személyes élménnyé varázsoljuk a szépségápolást. Az igazi
szépség belülről fakad, de szalonunk célja ezt kiemelni, miközben
teljesítjük az Ön elképzeléseivel kapcsolatos kéréseit.

Kozmetikánkban a legmodernebb elektrokozmetikai gépeket és
prémium minőségű olasz Vagheggi termékcsaládot használunk.

Az általános kozmetikai szolgáltatásoktól a luxus anti aging
kezelésekig minden megtalálható nálunk.

VAGHEGGI SKIN ANALYSER, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás.
Cím: 2510 Dorog Bécsi út 50.
Kecskeméti Edit vagyok, 35 éve dolgozom a szakmában, sok éve mesterkozmetikusként.
Saját Szépségszalonomat, az Ámulat Stúdiót 24 éve nyitottam meg. Az évek során sokféle termékkel dolgoztam, de a Vagheggi-nél éreztem azt, amire hosszú évek óta vágytam. Rögtön beleszerettem a termékekbe, a cég filozófiájába. Természetes alapanyagok, magas minőség és szuper látványos eredmények. A Vagheggi által folyamatosan fejlődhetek szakmailag.

Várok szeretettel mindenkit - A szépség otthonába!

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 1133 Budapest Kárpát utca 16.
Telefon: +36203666924
Kruppa Lívia vagyok Kozmetikus szakoktató, szempilla Stylist, Sminkes.
Kozmetikai szakvizsgámat 20 éve szereztem.
2007- ben diplomáztam a Pécsi Pollack Mihály Főiskolán mint kozmetikus szakoktató.
Gáspár Viktória smink iskolájában tanultam, ahol versenyeken, divatbemutatókon, címlap fotózásokon vettem részt, de a legnagyobb örömet számomra mindig a menyasszonyi smink jelenti.
A szempilla építés mellett szempilla lifting tanfolyamot is elvégeztem, hogy minden igényt ki tudjak elégíteni.
A Vagheggi termékkel egy éve dolgozom és nagyon szeretem mert minden bőr típusra és problémára megtalálható a megoldás.
Várlak titeket szeretettel!
Cím: 5743 Lőkösháza Eleki út 26
Telefon: +36302572661
2004 óta dolgozom, mint kozmetikus ezen a helyen. Az idei évtől, mint tulajdonos várom a szépülni vágyókat.
A kozmetikus szakma számomra a teljes kiteljesedést és a szakma iránti " szerelmet" jelenti. Persze, nem utolsó sorban igazán bizalmi kapcsolatot ápolok a hozzám érkező kedves vendégeimmel. Vagheggi kozmetikusként pedig a termékek jóvoltából igazi kényeztető, relax és eredményes kezelésekkel várom a hozzám érkezőket.
Cím: 4481 Nyíregyháza-Sóstóhegy, Fácán utca 34.
Telefon: +36306761050
Szeretettel köszöntöm vendégeimet és a leendő vendégeket ! Erőssné Beáta vagyok , a BeArc Kozmetika tulajdonosa.
Vagheggi kozmetikusként azon dolgozok hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtsak a vendégeimnek, kellemes környezetben , magas minőségű fito (növényi) kozmetikai professzionális termékekkel. A Vagheggi cég folyamatos fejlődést és megújulást nyújt nekünk kozmetikusoknak! Számomra igazi élmény a Vagheggi termékekkel dolgozni. Magas minőség elérhető áron! Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal: Nyíregyháza - Sóstóhegy , Fácán utca 34. szám alatt ! Nyitvatartás előzetes bejelentkezés alapján történik!
Cím: 1133 Budapest Pannónia utca 56.
Gebhardt Daniella vagyok, kozmetikus és műszempilla építő. Kozmetikusi tanulmányaimat a Corvin köz Oktatási- és Vizsgaközpontban fejeztem be 2016-ban. A Beauty & You neveű szépségszalonunkat 2019-ben nyitottuk meg a 13. kerületi csendes Újlipótváros közepén vendégeink számára. A minőség, a szakmai fejlődés és az innovációk a lételemem, ezért köteleztem el magam a Vagheggi irányában. Nem varázspálcám van, hanem évek alatt összeszedett szakmai tudásom és tapasztalatom, mellyel vezetni tudom a szépülésed folyamatait, avagy a szépség fenntartását és az öregedés lassítását. Úgy tekintek a Te bőrödre, mintha a sajátom lenne és lelkiismereti kérdésnek tekintem a szépülésedet. Ha a kezeléseken túl kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz, töltsd Nálam a saját “Énidődet” és érjük el a céljaidat együtt!
Cím: 1016 Budapest Zsolt utca 4.
Telefon: +36204771901
Egy 10 éves gyönyörű nagylány büszke édesanyja, egy csodás férj szerető felesége és egy őrült bulldog mosolygós gazdája vagyok.
2011-ben végeztem kozmetikusként és 2017-ben szereztem meg Kozmetikus Mester címemet.
Szeretem a munkám, a szakmám, hogy minden bőr, minden vendég más és más. Folyamatosan kreatívnak kell lenni, mindig lehet mit tanulni és mindig kell is fejlődni.
Kozmetikám Budapest I. kerületében, közel a Mom Parkhoz, a Zsolt utca 4. szám alatt található, az Evital Park Szépség-, és Egészség Központban, ahol komplex szolgáltatást nyújtunk vendégeink számára az arc-, és testkezeléseken át a bőrgyógyászatig.

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Bajcsy Zsilinszky 28., Fortuna Üzletház
Telefon: +36203276230
Cím: 2119 Pécel Maglódi út 3.
Telefon: +36705092941
Sok szeretettel várom a relaxálni,feltöltődni vágyó vendégeket,nyugodt-csendes környezetben. Kozmetikai kezeléseimhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használom!
Cím: 4254 Nyíradony Árpád út 3.
Telefon: +36703203278
Szeretettel várom szépülni vágyó kedves vendégeimet!

VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 1191 Budapest Bethlen Gàbor utca 31.
Telefon: +36209665714
Szeretettel várlak Budapesten a XIX.Kispest csendes kis utcájában található kedves kozmetikámban, ahol kellemes környezetben,számos szolgáltatás mellett szépülhetsz velem és a Vagheggi növényi,magas hatóanyag tartalmú professzionális termékeivel. Hidd el,beleszeretsz! Az autóval is jól megközelíthető és parkolás szempontjából is előnyös kozmetikában, a szolgáltatásaim /non-invazív/a természetesség elve alapján a manuális kezeléseket gépi kezeléssel kiegészítve a bőr problémáinak megoldására fókuszálnak illetve a maximális higiéniát, az 'Én- időd' betartására is nagy hangsúlyt fektetek, hogy jó érzéssel távozz az újbóli viszontlátás erejéig. 'Hiszen a bőröd a tudatos rendszeresség jegyében minden kedves törődést meghálál.' Térj be a kozmetika elbűvölő világába!"

Brigi kozmi
Cím: 7695 Mecseknádasd Rákóczi F.u.69.1/F.
Telefon: +36308832850
Brill kozmetika - Éld át az igazi Vagheggi élményt a természet erejével, személyre szabott bőrápolással!......mert a szép bőr nem álom!

VAGHEGGI SKIN ANALYSER + VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban elérhető a gépi bőrdiagnosztikai szolgáltatás és az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
Cím: 6000 Kecskemét Lestár tér 2
Telefon: +36305010026
Cím: 5200 Törökszentmiklós Vásárhelyi P. 21/D
Telefon: +36308562767
Szentesi Éva vagyok, 23 éve dolgozom kozmetikusként, 6 éve Vagheggi termékeket használok a kozmetikámban.
Azon szerencsés emberek köze tartozom, akik munkájuk során a hobbijuknak is élhetnek.
Fontosnak tartom az új eljárások és termékek megismerését , ezek alkalmazását.
Feladatomnak tekintem, hogy vendégeimet szebbé, boldogabbá tegyem és személyre szabott tanácsokkal ellássam, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám.
Cím: 1215 Budapest Ady Endre út 27.fsz 44-es kapucsengő
Telefon: +36304635540
Ceglédi Nikoletta Kozmetikus Mester vagyok és Csepeli kozmetikámban Kalmár Emma kolléganőmmel várunk nagy szeretettel.
2010-ben végeztem a Szakma Kiváló Tanulója országos versenyen, ahol 4. helyezést értem el.
2017-ben megszereztem a Kozmetikus Mester címet.
Tanulók oktatásával is foglalkozom kozmetikámban, de mind azért vagyunk, hogy TE jól érezd magad nálunk.
Számomra a kozmetikus szakma egy szerelem. Imádom azt, amit a Vagheggi képvisel és adni tud testileg és lelkileg. A termékek illata elvarázsol és a hatása pedig rabul ejt.
A kezelések alatt mindig igyekszünk a precizitásra, lelkiismeretességre és figyelmességre, valamint a jó hangulat és nyugodt légkör megteremtésére. Fontosnak tartom, hogy a vendégek megszépülve, kipihenve és elégedetten távozzanak.
Cím: 9400 Sopron Töpler Kálmán u. 13 /B
Telefon: +36302171288
2012-ben végeztem kozmetikusként. Kezeléseimhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használom, melyek minden bőrtípusra és bőrproblémára megoldást találnak. Folyamatosan képzem magam, hogy ezáltal is színvonalas szolgáltatást nyújthassak. Fontosnak tartom, hogy vendégeim számára a szépülés mellett feltöltődést is jelentsen a kozmetikámban töltött idő.
Cím: 8800 Nagykanizsa Kalmár utca 6, Vásárcsarnok 122. üzlet.
Telefon: +36302543101
Üzleti vállalkozásomat 1997 november 01 kezdtem. Egy barátom választotta a szalon nevét, kicsit jellemezve engem, és a nevem kezdő betűit is elrejtve benne. A Dolce Vita életérzést szeretném átadni vendégeimnek, könnyed, vidám légkört, a baráti odafigyelést. Szalonba ketten dolgozunk Kozmetikus barátnőmmel Gazsi Nikolettával, ahol a fókuszpont a vendégbőre. Ne csak jól érezze magát nálunk, hanem folyamatosan javuljon, szépüljön! Cél, kihozni a Rejtett Szépséget, hogy a végén meglegyen a "Waoo". A Waoo recepthez pedig szükséges a minőségi szaktudás, és professzionális Vagheggi termékek részünkről, a vendég részéről pedig az elszántság, és a rendszeresség. Csak annyit mondok: A szépség hosszútávú befektetés! Fektess be nálunk..:-)
Cím: 1118 Budapest Regős köz 2.
Telefon: +36305529895
Kellemes környezetben, várjuk vendégeinket gazdagréten, jól megközelíthető helyen és ingyenes parkolási lehetőséggel. Szalonunkban a Vagheggi kozmetikai arckezelések mellett, testkezelésekkel és innovatív gépi kezelésekkel várjuk kedves vendégeinket. Gyere és töltődj fel nálunk❤️
Cím: 1142 Budapest Erzsébet Királyné útja 111-113
Telefon: +36304150116
Kozmetikai kezeléseinkhez a Vagheggi magas minőségű fitokozmetikai termékeit használjuk. Sok szeretettel várjuk Zugló egyik legszebb Vagheggi kozmetikájába a relaxálni,feltöltődni vágyó vendégeket,nyugodt-csendes környezetben.
Cím: 1021 Budapest Hűvösvölgyi út 203
Telefon: +36305056504
Tamási Csilla vagyok Kozmetikus szakoktató. Közel 20 év tapasztalatával a hátam mögött, csak is arra törekszem, hogy az általam megálmodott szalonban jól érezd magad és elégedetten távozz tőlem, nem utolsó sorban vissza is térj!
A folyamatos fejlődésnek, fejlesztéseknek köszönhetően úgy gondolom, a mai kor trendjeinek megfelelően tudom kielégíteni vendégeim igényét.
Kozmetikai hivatásom gyakorlása mellett szempilla építés, szempilla lifting, szemöldök laminálást, cukor-wax gyantázást is végzem.
Mottóm “ Maradjunk természetesek, kicsit feltuningolva”
Szeretettel Varlak!
Cím: 1132 Budapest Visegrádi utca 17.
Telefon: +36309661111
A luxus mindenkié és Önnek is jár!

Az Esthetic Line Beautycenter szolgáltatásai mindig egyedi igényekre szabottak, ezért kozmetikai szolgáltatásaink egy része is kifejezetten életkor szerint lett kialakítva.
Kedves és profi csapatunk esztétikus környezetben, nagy szakmai felkészültséggel várja Önt Budapest belvárosában.
Szépségszalonunk több mint 10 év szakmai tapasztalattal büszkélkedhet.
Jöjjön el hozzánk, mert a szépség és egészség luxusa Önnek is jár! Kapcsolódjon ki az Esthetic Line Szépségszalonban, és engedje, hogy most mi foglalkozzunk Önnel, mert az önbizalom az ápoltsággal kezdődik!
Cím: 9021 Győr Árpád út 39.
Telefon: +36205388821
Hivatásomat kozmetikusként 2008-ban kezdtem. Szakmám mellett a művészet és az egészség is a mindennapjaim része. Úgy gondolom, hogy a szépség egyfajta harmónia, amelynek legnagyobb részét a lelkünk, szellemünk szépsége adja meg. A táplálkozás és életvitel egyaránt fontos része az ápoltság és szépítkezés mellett. Ez egyáltalán nem elhanyagolható részét teszi ki megjelenésünknek. Én ebben tudok segítségedre lenni.
Ha egy nehezebben induló nap feltesszük a kedvenc rúzsunkat, a hangulatunk is jobb lesz tőle. Ez mutatja, hogy a harmónia részeként az egyik dolog hogyan hat a másikra.
Egy arckezelés szépségünket több irányból is támogatja.
Fontos, hogy a termékcsalád, amivel a hosszantartó fiatalságot, és szépséget szeretném neked adni, az egészségünkre is jó hatást gyakoroljon. Egy olyan termékcsaládot kerestem, amely kizárólag a növények erejét használja fel arra, hogy bőröd segítségére legyen. Mesterséges anyagok nélkül. Színezék, tartósítószer stb. mentesen.
A Vagheggi márka iránti hűségem, karrierem kezdete óta töretlen. Hiszen évről évre újdonságokkal, naprakész kezelésekkel, termékekkel kápráztat el. Továbbképzésekre, fejlődésre ad lehetőséget, amit örömmel ki is használok. Az olasz kozmetikai cég közel 40 éve állítja elő teljesen egyedi fitokozmetikumait magas minőségben. Több mint 500 féle termékük között egy Bio termékcsalád és egy szintén növényi összetevőket tartalmazó smink paletta is helyet kapott.
Kozmetikám a belváros szívében, csendes, nyugodt környezetben, bejelentkezés alapján vár téged!
Köszönöm a bizalmad!

VAGHEGGI PHYTOMAKE-UP, a szalonban az összes phytomake-up termékünket kipróbálhatjátok smink állványunkról.
1 2 3 >