Bőrdiagnosztika és bőrápolási konzultáció

 

Próbáld ki professzionális szolgáltatásunkat, a bőrápolási konzultációt teljes gépi bőrdiagnosztikával, amely további segítséget nyújt a megfelelő bőrápoláshoz, és termékeink optimális felhasználásához.

A fenti gombbal budapesti központunkba foglalhatsz időpontot: 1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.*
A szolgáltatás ára bruttó 12.000 Ft, amelyből 6.000 Ft levásárolható**.

 

Teljeskörű bőrállapot felmérés

A bőrápolási konzultáció egy kozmetikus szakember által elvégzett  teljeskörű bőrállapot-felmérést tartalmaz gépi bőrdiagnosztikával.

A konzultáció során a skin analyser gép segítségével: 

 • megméri a bőr hidratációját,
 • zsírtartalmát,
 • elemzi a pórusok állapotát,
 • a ráncok valódi mélységét 3 dimenziós nagy felbontású fotók segítségével,
 • megvizsgálja a bőrön található elszíneződéseket, foltokat és az erek állapotát.

A rendszer azt is méri, hogy korunknak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képest milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

A diagnosztika után javaslatot teszünk egy optimális otthoni bőrápolási rutin felállítására. Közpuntukban a vásárlás előtt lehetőséged van minden termékünket kipróbálni és a termékek alkalmazásának helyes módjához is segítséget nyújtunk.

További információk

*A kedvezmény kizárólag a szolgálatás igénybevételének a napján, üzletünkben történő személyes vásárlás esetén érvényes lakossági ügyfeleink részére, és más kedvezményekkel nem összevonható.

**A szolgáltatás csak előzetes időpontfoglalás után vehető igénybe.

Amennyiben kérdése van, az alábbi elérhetőségeken is rendelkezésére állunk:

IDŐPONTOT FOGLALOK

Nézzen körbe virturálisan budapesti központunkban!

Vagheggi bőrdiagnosztika

A megfelelő bőrápolási protokoll kiválasztásának nélkülözhetetlen eleme az alapos és pontos bőrdiagnosztika.

Ahhoz, hogy a bőr igényeinek teljesen megfelelő, a bőrt támogatni, építeni tudó kozmetikumokat válasszunk, elengedhetetlen, hogy a kozmetikus szakember a megfelelő módszerekkel (látás, tapintás), illetve egy diagnosztikai elemző rendszer segítségével pontos diagnózist állítson fel. A Vagheggi gépi bőrdiagnosztika rendszer húszszoros nagyításban mutatja meg számunkra a szemmel nem latható vagy kezdeti stádiumban lévő bőrelváltozásokat.

A gépi bőrdiagnosztika pontos képet ad a ráncok mélységéről, a hidratációról, az erek és érfalak állapotáról, az érzékenységről és a faggyúmirigyek állapotáról. Az eredmény alapján a professzionális bőrelemzés konkrét javaslatot tesz a felhasználó számára. Diagramon mutatja a különböző paramétereket, így a szakember az adott bőrtípus számára megfelelő protokollt javasolhatja.

A kozmetikus szakember által javasolt termékek, és az otthonápolási protokoll így maximálisan személyre szabható – a Vagheggi hisz abban, hogy minden bőr egyedi, és ennek megfelelően az ápolását is individuálisan kell kialakítani.

A bőrdiagnosztika eredménye a páciens számára is egyértelmű: pontos elemzést küldünk emailen, így a későbbi bőrállapotjavulás nyomon követhető lesz.

A diagnosztika ideális megoldás azok számára, akik szeretnék megfelelő metódus alapján ápolni a bőrüket, bizonytalanok bőrük állapotát illetően, szakszerű otthonápolási tanácsot igényelnének, vagy elvesztek az interneten megvásárolható termékek kínálatában.

Az eljárás körülbelül 45 percet vesz igénybe, és egy alapos kikérdezéssel indul: minden információ fontos lehet, amit a felhasználó tapasztal a bőrét illetően. Fontos támpont a protokoll kiválasztásában továbbá az is, hogy a páciensnek milyen egyedi igényei vannak.

Kozmetikus szakemberünk rákérdez az aktuális bőrápolási szokásokra, felméri az egyedi igényeket. Kérdéseket tesz fel továbbá a páciens általános egészségi állapotáról, hormonális változásairól, illetve szokásairól. Jellemzően a felhasználó kérdésekre adott válaszaiból rendkívül sok olyan tényező derül ki, ami hasznos a diagnosztika szempontjából, és segítséget nyújt a precíz állapotfelméréshez.

Ezután a szakember a bőrdiagnosztika scanner segítségével körülbelül 25 fényképet készít az arc különböző pontjairól, melyeket az elemzés végén a páciensnek is megmutat.

Ebben a lépésben számos, szabad szemmel nem látható bőrelváltozás válik láthatóvá.

A diagnózis felállításának legfőbb szempontjai, és a vizsgálat lépései:

 1. A faggyúmirgy állapotának felmérése, amelyből kiderül, hogy a faggyú összetétele milyen változásokat mutat, kialakultak e gyulladásos folyamatok a faggyúmirigyben.
 2. A bőrfelszíni hidratáció felmérése, mely a felszíni, illetve a mélyrétegi vízhiányra enged következtetni.
 3. Pigmentfoltok mélységének, kiterjedésének kozmetikai szempontokból történő vizsgálata.
 4. Ráncok, illetve finom vonalak mélységének, kiterjedésének vizsgálata.
 5. Erek, érfalak állapotának felmérése, amelyből a bőr fiziológiás folyamataira tudunk következtetni.
 6. Keratinmérés, mely során az elhalt hámsejtek leválási gyorsaságát mérjük, illetve a bőr keratinizációs folyamatát vizsgáljuk.

 

Az alapos vizsgálatot és kiértékelést követően kozmetikusunk javaslatot tesz a bőrápolási protokoll lépéseire, illetve hasznos tanácsokkal látja el a vendéget.

Természetesen minden esetlegesen felmerülő kérdés is megválaszolásra kerül, a továbbiakban pedig utánkövetésre is van lehetőség, ugyanis a bőrdiagnosztika rendszer elmenti az eredményeket, és a bőrdiagnosztikai szolgáltatás újbóli igénybevétele esetén követhetővé válik a folyamatos bőrállapotváltozás.

A diagnosztika teljesen fájdalommentes. A scanner, amivel a vendég bőrét vizsgáljuk steril, a faggyú összetételét, illetve a keratint mérő lapocskák egyszer használatosak.

A vizsgálat több szempontból is pontos, alapos és precíz:

  1. alapos kikérdezés tartozik hozzá
  2. a látás, a tapintás, és a kozmetikus szakmai ismerete is gazdagítja
  3. a diagnosztikai képalkotó eljárás során húszszoros nagyításban készülnek a fényképek a bőrről

IDŐPONTOT FOGLALOK

 

A Vagheggi filozófiája szerint a pontos diagnózishoz e három pont mindegyike elengedhetetlen.

A Vagheggi kezelések és termékek sajátosan egyedi igényekre szabhatóak.

Rendkívül fontos, hogy a vendég a saját bőrének igényeihez igazodva, a megfelelő protokollt alkalmazva használja a termékeket, ehhez pedig elengedhetetlen a bőr ismerete, szükségleteinek felmérése. Egy esetlegesen rosszul megválasztott bőrápolási termék vagy protokoll ugyanis gyakran tovább súlyosbítja a már kialakult tüneteket.

A növényi hatóanyagok szinergiájával megalkotott komplexek és hatóanyag-formulák célzottan kezelik az adott bőrproblémát, ugyanakkor a bőr egészére, az általános bőrállapot javulására is törekszenek. Minden egyes jól megválasztott terméksor és protokoll egyfajta ébresztő a bőrnek.

Azok a felhasználók tehát, akik részt vesznek a Vagheggi bőrdiagnosztikán, számos új információt tudnak meg bőrükről, továbbá bőrük egyedi igényeinek megfelelő termékajánlást kapnak. Az elemzést kézhez kapják, bőrállapotuk javulását pedig nyomon követhetik.