ÜDVÖZLÜNK A VAGHEGGI WEBÁRUHÁZBAN, VÁLOGASS FITOKOZMETIKAI, TERMÉSZETES ALAPANYAGÚ PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKAI TERMÉKEINKBŐL×
Vevőkód használata

Tisztelt Vásárlónk!

A legjobb helyen jár, válogasson, vásároljon kedvére és igénye szerint a prémium minőségű, természetesen bőrbarát , parabén és paraffinmentes  olasz növényi fitokozmetikumok közül!

Ha Ön lakossági felhasználó, webshopunkban kedvére válogathat otthoni bőrápoláshoz, sminkeléshez és fényvédelemhez használható termékeink közül.

Ha szeretne kedvezőbb áron lakossági termékeinkből vásárolni, ahhoz csupán annyit kell tennie, hogy felkeresi Vagheggi kozmetikusát, aki bőrének a legmegfelelőbb termékeket ajánlja majd és ad egy vendég kódot, amellyel regisztráció után 10% kedvezménnyel tudja megvásárolni termékeinket.

A vendégkód használatával Ön rögtön a kedvezőbb árakat láthatja majd webáruházunkban!

Amennyiben még nincs Vagheggi kozmetikusa, kérjük, vegye igénybe szalonkeresőnket, ahol ki tudja választani az Önhöz legközelebbi Vagheggi kozmetikát, illetve, hívja ügyfélszolgálatunkat vagy írjon az info@vagheggi.hu e-mail címre, hogy segíthessünk az Önhöz legközelebbi és legmegfelelőbb szakember kiválasztásában!