Június 28-án 15:00-tól Sminkelj bőrápoló sminkekkel a Vagheggi Showroomban! Ne felejts el bejelentkezni...×
A cég
Főoldal

A cég története és víziója 

A Vagheggi egy olasz családi vállalkozás, mely a fejlődése során, mindig hűséges maradt a szépséghez kapcsolódó víziójához és missziójához. Köszönhetően a több, mint negyvenöt éves tapasztalatnak széles körű igényekre adunk választ, de különleges termékeket létrehozva mert hisszük, hogy minden ember egyedi kreáció. 

A Vagheggi az emberek, az állatok és a környezet maximális tiszteletben tartása mellett készíti nővényi alapanyagú fitokozmetikai termékeit, kozmetikai és lakossági felhasználásra egyaránt, amely filozófia a kezdektől kiemelkedően fontos számunkra.  A hatóanyagok kiválasztásában „fairtrade” politikát folytatunk és ragaszkodunk az alapanyagok magas minőségéhez. 


Vagheggi Magyarországon

A Vagheggi Kft.-t 2013-ban alapította meg Magyarországon az olasz Vagheggi SpA. A márka már több mint 15 éve van jelen az országban, korábban forgalmazón keresztül volt elérhető, de később úgy döntött az anyacég, hogy Magyarországon nyitja meg az első és máig egyetlen leányvállalatát, ezzel is biztosítva a közvetlen kapcsolatot partnereinkhez. 

Mára már több, mint 800 kozmetikus / szépségipari szakember partnerünk van és legnagyobb örömünkre ez a szám évről évre növekszik. A teljes Vagheggi team azon dolgozik, hogy valóban személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Célunk, hogy együtt fejlődjünk partnereinkkel, ezért kiemelten fontos számunkra szakmai és üzleti továbbképzésük, hiszen az ő sikerük a mi sikerünk is. A lakosság pedig személyesen új bemutatótermünkben (1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.), kozmetikus partnereinknél vagy webáruházunkban is megvásárolhatja termékeinket. 

  


Kutatás & Fejlesztés

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és kutatással, egyedi termékeket alkotva. K+F részlege kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, amelyekkel így valóban működő fitokozmetikai termékeket hozhatnak létre. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a tökéletes közérzethez.

A termékek mikrobiológiailag és bőrgyógyászatilag teszteltek, nickel tesztelt.  A kozmetikai kezelések és az otthoni termékek hatékonysága szigorú tesztek és a vásárlók visszajelzései alapján is igazolt.

Minden Vagheggi fitokozmetikai termék 100% Made in Italy, a termékek csomagolása környezetbarát, a műanyag flakonok nem tartalmaznak ártalmas fltalátokat.

Lapozd át termékkatalógusunkat, hogy részletesebben megismerkedhess fitokozmetikumainkkal, hatóanyagainkkal, kozmetikai kezeléseinkkel és az ezekhez tartozó otthoni bőrápoló termékekkel.