Június 28-án 15:00-tól Sminkelj bőrápoló sminkekkel a Vagheggi Showroomban! Ne felejts el bejelentkezni...×
Főoldal


Elindítottuk THE ACADEMY ITALIAN BEAUTY BY VAGHEGGI szépségipari akadémiánkat hagyományos és online képzésekkel egyaránt. Egyedülálló tudásanyaggal és képzési módszerrel segítünk neked, azért hogy szépségszalonod sikeres legyen, hogy szakmai és anyagi elismertségre tegyél szert hosszú távon, hogy te is a legjobbak között lehess. Folyamatosan bővülő szakmai és kifejezetten szépségipari szakembereknek, vállalkozóknak kidolgozott üzletfejlesztési ismeretanyagokkal, képzésekkel várunk minden szakembert. 

01. GYAKORLATIAS ÉS ÉRTHETŐ

Képzéseinken sok év összegyűjtött tudásanyagát adjuk át, érthető és gyakorlatias módon kiváló és tapasztalt, gyakorlati szakemberek segítségével.

02. VERSENYKÉPES TUDÁS

A szakmai képzéseinken megismerheted a kozmetikában és bőrápolásban ma elérhető legmodernebb eszközöket és prémium kozmetikai kezeléseket.

03. FORGALOM NÖVEKEDÉS

Üzlet- és vállalkozásfejlesztési képzéseinken olyan praktikus és könnyen alkalmazható ötleteket és megoldásokat kínálunk, amik segítenek a vállalkozásodból a maximumot kihozni.

04. SZAKMAI FEJLŐDÉS

Képzéseink nagyon széles körben és tematikában segítenek a kozmetikus szakembereknek, hogy bővítsék és fejlesszék szakmai tudásukat.

Az elmúlt évek eredményei alapján, azok a kozmetikai szalonok, melyek részt vettek a szakmai és üzleti továbbképzéseinken, 25-28%-kal növelték meg a forgalmukat átlagosan a képzések után.