Június 28-án 15:00-tól Sminkelj bőrápoló sminkekkel a Vagheggi Showroomban! Ne felejts el bejelentkezni...×
Legyél TE is Vagheggi kozmetikus!

Szeretnénk hinni, hogy partnereinknek, a szépségipari szakembereknek egyedülálló szolgáltatást nyújtunk a piacon Beauty & Business Managereinken keresztül. A területileg illetékes képviselőink nem csak az értékesítésért felelnek, hanem személyre szabottan segítik ügyfeleiket eligazodni mind a szakmai információkban, mind a vállalkozói lét nehézségeiben is.  Komplex ACADEMY programunkon olyan szakmai és üzleti képzéseket nyújtunk, amelyek minden problémára megoldást jelenthetnek és garantálják a folyamatos fejlődést. A képzés után sem hagyjuk magukra partnereinket, területi képviselőink segítik a résztvevőket az ott hallottak alkalmazásában, saját üzletük fejlesztésében. Itt olvashattok néhány véleményt is cégünkről. 

Válaszd ki területileg illetékes Beauty & Business Managerünket és ismerkedj meg termékeinkkel és szolgáltatásainkkal részletesebben.

KARRIER lehetőséget is biztosítunk számodra!

Létre hoztuk a Vagheggi Beauty Specialista címet, amit azok kaphatnak meg, akik részt vesznek programjainkban és képzéseinken. A cél egy minőségi szakemberekből álló közösség létrehozása, mert szeretnénk professzionális hátteret biztosítani a Vagheggi márka mögé, amit évek óta építünk és egyre nagyobb lakossági követőtábora is van. Ennek köszönhetően mi is segíthetünk Téged vendégköröd építésében. A Vagheggi egy professzionális márka, ezért a Vagheggi márkaépítésének nagyon fontos része, hogy a termék mellé minőségi szolgáltatást nyújtó szakembereket is talál oldalainkon a lakossági felhasználó. Ennek az üzleti stratégiának és együttműködésnek az igazán fontos célja az is, hogy kiemelkedő szinten nyújtsunk kozmetikai szolgáltatást, ne maradjunk átlagosak. A Vagheggi Beauty Specialista cím egy megkülönböztetést jelent, nem átlagos szakmai tudást.

A Vagheggi Beauty specialista cím feltételeiről érdeklődj Beauty & Business managereinknél.