Te is élvezed a friss levegőt, a napsütést, a vízpartot, a mozgást a szabadban? Szeretsz sétálni? Strandolni? Utazni? Akkor te is biztosan szeretnél még jobban mutatni a nyári ruhában vagy bikiniben a strandszezon közeledtével, és élvezni a napozást vagy a víz hűsítő hatását.

A bőrünk és a testünk felkészítése nem csupán esztétikai szempontból, hanem egészségügyi okokból is fontos. Bőrünk óvja a testünket a külső hatásoktól, ezért kell róla gondoskodnunk.

A felkészülés több lépésből áll. Ennek része a tisztítás, a bőrradírozás, a hidratálás, a bőr táplálása, a méregtelenítés, a cellulitkezelés és a bőrfeszesítés.

Végül ne feledkezz meg a mozgásról: nem csak segít a felesleges kilók leadásában és az alakformálásban, hanem javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, serkenti a vérkeringést és javítja a közérzeted. A mozgásnak nem kell unalmasnak vagy fárasztónak lennie, elég, ha hetente háromszor legalább fél órán át olyan tevékenységet végzel, amit élvezel. Ez lehet többek között futás, kerékpározás, úszás, tánc vagy jóga is. Az intenzív mozgással járó verejtékezés kifejezetten jótékony hatást gyakorol a bőrre.

Cellulit elleni kezelés

A cellulit vagy narancsbőr a bőr alatti zsírszövetben található zsírfelhalmozódás, ami egyenetlenné teszi, deformálja a bőr felszínét. Kialakulhat hormonális változások, genetikai hajlam, túlsúly, túlságosan gyors fogyás, vér- és nyirokkeringési zavarok vagy mozgásszegény életmód miatt is.

Kezelése nem hoz egyik napról a másikra látványos eredményt, a kozmetikumok és különféle eljárások fokozatosan állítják vissza a bőr feszességét, rugalmasságát.

A Fuoco Plus termékek a cellulit eltüntetését, az alakformálást és a fogyást is támogatják, a Fuoco Plus kezelés pedig már 4 alkalom után látható eredményt nyújt. A Fuoco Plus booster hőhatás fokozó aktivátorral, harmatfű kivonattal, a fekete rózsa és a réti füzény hatóanyagaival, valamint niacinamid kapszulába zárt sodium hialuronáttal veszi fel a harcot a zsírlerakódások ellen. A Fuoco Plus Black Push Up krém pedig a fekete rózsa és a réti füzény mellett a vulkáni diorit ásvány erejét használja a feszesítő hatáshoz.

A cellulit kezelésen kívül a megelőzésre is fordíts gondot a strandszezonig azzal, hogy

  • rendszeresen mozogsz,
  • naponta legalább 2-2,5 liter vizet, ásványvizet, cukrozatlan teát vagy frissen facsart zöldség- és gyümölcslevet iszol,
  • kerülöd a finomított cukrot, lisztet, a színezékeket, tartósító- és adalékanyagokat tartalmazó ételeket
  • rostban gazdag zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonát fogyasztasz
  • csökkented a sóbevitelt
  • váltott hőmérsékletű vízzel tusolsz
  • a bőr anyagcseréjét támogató készítményeket használsz az otthoni bőrápoláshoz.

 

Cellulit eltüntetése és alakformálás a megújult Sinecell termékekkel

A szépségápolás és testápolás terén a változások nem csupán a megjelenésünket érintik, hanem egyre inkább a testünk egészségére és közérzetére is hatnak. A megújult Sinecell az új hatóanyagok és professzionális alkalmazási módszerek folyamatos kutatásán alapul, melyek segítenek a test bőrének jólétében és a cellulit, a helyi zsírlerakódás, bőrfeszesítés  kezelésében.

A projekt minden lépése a fenntarthatóságot és a tolerálhatóságot veszi figyelembe, a beszerzéstől a gyártásig. Az egyik ilyen innovatív hatóanyag a JANIA RUBENS, egy ritka, meszes vörös alga, amely hatékonyan támogatja a sejtek anyagcseréjét és csökkenti a zsírfelhalmozódást. Annak érdekében, hogy az algák előnyeit fenntartható módon élvezhessük, olyan megközelítést alkalmazunk, amely nem befolyásolja a természetet és a tengeri fajokat. A BIOTH-ÖKOLÓGIA PROGRAMJA az algák "in vitro" szaporításával kezdődik néhány csírázó sejtből, majd ezt követi a kifejlett algák szaporítása egy BIOREAKTOR-ban. Ez azt jelenti, hogy 1 milligramm tengeri moszatból 1 milliárd milligramm tiszta, környezetbarát tengeri moszatot lehet kinyerni.

A másik hatóanyag a rózsabors, aktiválja a mikrokeringést és serkenti a zsírfelhasználást. Az upcycled beauty elve alapján alkalmazzuk, ami azt jelenti, hogy a kozmetikumokban olyan alapanyagokból állítanak elő hatóanyagokat, amelyeket egyébként kidobnának. Ez a megközelítés a fenntartható fejlődés és az innováció jegyében született meg és segít csökkenteni a hulladék mennyiségét.

Ha szeretnél olyan termékeket használni, amik segítenek a cellulit kezelésében, akkor válaszd a cellulit és fogyasztó krémet vagy a pezsgő hatású testhabot .

Ha szeretnél otthon is elvégezhető, hatékony kozmetikai kezelést próbáld ki a Sinecell cellulit leggingset!

Speciális Sinecell kozmetikai kezelésünket a Vagheggi kozmetikusoknál veheted igénybe. A kezelés első lépése a test átradírozása tengeri sót és algákat tartalmazó radírral, ezután intenzív szérumokat masszíroznak a bőrbe a zsírlerakódások ellen. A szérumos masszírozás után egy puha és simogató testpakolást tesznek fel, ami fokozottan kezeli a bőr esztétikai problémáit, hidratálja és táplálja a bőrödet.

Hidratálás

A hidratálás célja egyrészt az, hogy megelőzzük a bőr kiszáradását és kirepedezését, másrészt visszaállítsuk annak rugalmasságát. A téli hideg, a benti száraz levegő kiszárítja a bőrt. További problémát jelenthet a nem megfelelő folyadékfogyasztás és a mozgáshiány. A tavaszi-nyári hónapokban az UV-sugárzás és a vízi sport, illetve a tenger sója száríthatja tovább a bőrödet.

Otthoni kényeztetés a Body Spa termékekkel: A mindennapi bőrápolási rutin egy varázslatos wellness utazássá változik, ahogy az új Vagheggi Body Spa termékek érintése simogatja a bőrödet, és illatuk megédesíti a környezetedet. Az új termékcsalád három különleges illatkreációja felébreszti az érzékeket, mindegyik egy újabb kapu az élmények gazdag birodalmába. Az élénkítő zöld illat frissességet hoz az életedbe, míg a fényűző és érzéki aromák egy luxus oázisba repítenek, ahol minden mozdulatod kényeztetés. Az illatok nem csak érzékszerveidet, hanem emlékeidet is stimulálják, előhozva a múlt kellemes pillanatait és élményeit. A tápláló testradír és hidratáló testkrém pedig további élményt nyújtanak, eltávolítva a száraz és fakó bőrt, helyette pedig puha és sugárzóan egészséges érzetet hagyva maguk után.

BIO+ testápolónkkal pedig csodásan rugalmas lesz bőröd köszönhetően az emiliai olasz dombokról származó malvasiai szőlőtőkékből kinyert értékes nedűnek. Ez a felbecsülhetetlen nedű hatalmas életerővel rendelkezik, ami képes felébreszteni az alvó rügyeket, a bőrt pedig kiválóan hidratálja.

Rendszeres bőrradírozás

A bőrradírozással távolítod el az elhalt hámsejteket, amelyek eltömíthetik a pórusokat. Ha rendszeresen végzed, támogatod a bőr regenerálódását, bőröd simábbá és ragyogóbbá válik, napozáskor egyenletesebb lesz a színe. Ugyanakkor fontos, hogy maradj kíméletes a bőröddel szemben, ne radírozd minden nap, és ne dörzsöld túl erősen. Az új Body Spa tápláló testradír nádcukorral, és kávé őrleménnyel gondoskodik az elhalt hámsejtek eltávolításáról, míg az olajok, és a kakaóvaj puhává, és simává varázsolják a bőrt. A BIO+ radír és testpakolást radírozás mellett fent hagyhatunk testpakolásként is. Répás olajban gazdag, amit a répa gyökerek bio olajba való áztatásával nyernek ki, tonizáló, tápláló, bőrpuhító és nyugtató hatása van. 

Méregtelenítés

A bőrünk az első védelmi vonalat jelenti a betegségekkel, fertőzésekkel, stresszhatásokkal szemben. E hatás a bőrünkön is megmutatkozik számtalan módon. Ezért a bőrünk egészségének és szépségének megőrzéséhez méregtelenítő kezelésre egyaránt szükségünk van; támogatja a kívánt eredmények elérését a strandszezonra.

Fényvédő fitokozmetikumok használata

Ahhoz, hogy a bőrödet megvédd a korai öregedéstől és a túlzott ráncosodástól, mindenképpen használj már a tavaszi hónapoktól kezdve fényvédő arckrémet és testápolót. Ezeket a Vagheggi kozmetikumokat a napozó termékek között találod.

Ha időben elkezded a felkészülést, nyugodtan élvezheted a strandolást anélkül, hogy aggódnod kellene a bőröd állapota miatt.