SMART AGING – Holisztikus bőrmegújítás a természet erejével

Ismerd meg a megújult Delay Infinity fitokozmetikai termékcsaládot, amelyet elsősorban a genetikailag kódolt, azaz a korunknak megfelelő bőröregedés jeleinek a késleltetésére és hatékony kezelésére fejlesztettek ki.

Az idő múlásával a bőrünk jelentős változáson megy keresztül. Az öregedő sejtek olyan anyagokat kezdenek termelni, amelyek káros folyamatokat indítanak el a bőrben. Ennek hatására a sejtek deformálódnak, működésük pedig megváltozik. Lelassulnak a bőrmegújulási folyamatok, csökken a bőr ellenálló- és regeneráló képessége, valamint felborul a bőr vízháztartása, ez pedig a bőr kiszáradásához-, és további számos kellemetlen tünet megjelenéséhez vezet.

Sajnos idővel ezek a változások a bőr mindhárom rétegét érintik, a bőr elveszti a feszességét és rugalmasságát, és azzal kell szembesülnünk, hogy egyszer csak „begyűrődnek” a mimikai ráncok. A mimikai ráncok megjelenése az öregedési folyamtok kezdetének a legelső és legmeghatározóbb jelzései 30 éves korunk környékén.

A Vagheggi a Delay Infinity termékcsalád formájában egy olyan korszerű, tudományos alapokon nyugvó megoldást kínál, amely valódi „botox like” hatásával minimalizálja az öregedés jeleit, kisimítja a mimikai ráncokat, emellett megfelelően táplálja és hidratálja a bőrt.

BOTOX HATÁS TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKKEL

A titok az aktív hatóanyagok együttes, szinergikus hatásában rejlik.

A kezelés egyik fő hatóanyaga az Acmella (iskolavirág) kivonatából nyert Spillanthol, amely valódi alternatívája az orvos-esztétikában alkalmazott botox injekciónak. A természet nyújtotta „green botox” ellazítja a mimikai izmokat, serkenti a kollagén szintézisét és kisimítja a bőrfelszínt.

A Vagheggi kellő finomsággal ötvözte a nyövényi eredetű összetevők hatékonyságát a legkorszerűbb technológiával előállított biomimetikus peptidek erejével, így tovább erősítve a kezelés botox szerű hatását.

A termékcsalád ikonikus tagja a retinol szérum. A bőrállapot javításában fő szerepet kap a retinol, amelyet méltán mindenki az egyik leghatékonyabb anti-aging hatóanyagként tart számon. A retinol fő funkciója, hogy hatékonyan megújítja a bőrfelszínt, ezzel párhuzamosan elősegíti a kollagén szintézisét, szignifikánsan javítja a bőr feszességét és a rugalmasságát.

A termékcsalád további tagjai a Delay Infinity Age Proof termékcsaládból, amelyek célzottan támogatják a bőr öregedésének késleltetését és a mimikai ráncok kezelését:

  • Age Proof Arclemosó Hab: Egy könnyed, tonikként is funkcionáló tisztító hab, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, miközben hidratálja a bőrt, frissességet és puhaságot biztosítva már az első használat után.

  • Age Proof Ampulla: Peptidekkel és Acmella oleracea kivonattal gazdagított koncentrátum, amely azonnali lifting és ránctalanító hatást biztosít, intenzív 10 napos kúraként.
    Tipp: Ha esemény előtti azonnali bőrfeszesítő hatást szeretnél elérni, akkor a beauty rutinod utolsó lépéseként vidd fel a krém után.

  • Age Proof Fátyolmaszk: Tápláló, makadámia olajjal és botox-szerű peptidekkel átitatott fátyolmaszk, amely 15 perc alatt ragyogóvá és feszessé teszi a bőrt.

  • Szemkörnyék és Ajakápoló Krém: Kifejezetten a szem és az ajkak érzékeny bőrére fejlesztett ránctalanító krém, amely hidratálja és védi ezeket a területeket, miközben kisimítja a finom ráncokat.

  • Age Proof Nappali Krém: Könnyed, mégis tápláló arckrém, amely a mimikai ráncok látható csökkentését célozza, miközben ellazítja az arcvonásokat és megőrzi a bőr rugalmasságát. Praktikus utántölthető formában is elérhető.

  • Age Proof Éjszakai Krém: Gazdag textúrájú krém, amely serkenti a kollagéntermelést és intenzíven táplálja a bőrt az éjszaka folyamán, hogy reggelre feszesebb és puhább legyen. Praktikus utántölthető formában is elérhető.

  • Retinol Arcszérum: A retinol intenzív ránctalanító hatásával megújítja a bőrt, fokozza a kollagéntermelést, és segít visszaadni a bőr fiatalos rugalmasságát.
    Figyelem! Fokozatosan vezessd be az arcápoló rutinodba. Kezdetben alkalmazd heti két alkalommal este, majd fokozatosan növeld a gyakoriságot. Ha bármilyen kellemetlen tünetet éreznél, térj vissza a heti két alkalommal történő használatra. Napközben használj UV-védelmet.

Válaszd a Delay Infinity termékeket, és élvezd a természet erejét és a legmodernebb technológiát a bőröd fiatalságának megőrzéséért!