A Vaghegginél közel 50 éves tapasztalattal a hátunk mögött, már 1975 óta gyártunk professzionális kozmetikai termékeket. 50 év alatt sok minden változott, a hatóanyagok, a technológiák, de egy dolog biztosan nem, hogy rendületlenül kutatjuk és tanulmányozzuk a hatóanyagokat, hogy olyan szinergiákat hozhassunk létre, melyek adott problémákra fókuszálva tudjunk megoldásokat kínálni.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy természetes és növényi összetevőkből állítsuk elő fitokozmetikai termékeinket, de ha mégis alkalmazunk szintetikus összetevőket is, akkor ezek biztonságosak és minden olyan elvárásnak megfelelnek, melyeket a legszigorúbb előírások tartalmaznak. A modern fitokozmetika követőiként mi is tiszta, növényi molekulákat alkalmazunk.

A hatóanyagok kiválasztása komoly feladat, számtalan követelménynek kell megfelelniük. Csak a minden szempontból megfelelő hatóanyagok kiválasztása után kezdődhet el a termék formulájának kialakítása, vagyis az összes hatóanyag és segédanyag kiválasztása.

Termékeinket tudatosan, a vásárlók igényeihez igazodva fejlesztjük. Ma már elképzelhetetlen lenne ez folyamatos piackutatás, előzetes vizsgálatok nélkül, hiszen a trendek nem csak nálunk, de világszinten is állandó változásban vannak. Ami egyik nap keresett, divatos, az a következő nap lehet, hogy már elavult, vagy létezik már egy sokkal jobb megoldás helyette. Éppen ezért a fogyasztói igények felmérésével párhuzamosan zajlanak a hatóanyag-kutatások is, ennek alapján választunk és döntünk mi is egy-egy új termékfejlesztésről. A termékfejlesztés tehát egy tudatos, sok szempontot figyelembe vevő döntés eredménye, de még így is beletelik 1-1,5 évbe, mire egy ötlet eljut a próbagyártásig, ezután pedig még jön a regisztrálás, engedélyeztetés. Ezt pedig a kereskedelmi és marketingmunka követi, mire a termék eljut kozmetikusainkhoz és vásárlóinkhoz. Termékpalettánk folyamatosan bővül, de a kedvelt és már többszörösen bizonyított Vagheggi termékeink továbbra is elérhetőek maradnak Vagheggi beauty specialistáinknál és webáruházunkban is.