Az ünnepek után a finom családi ebédek és vacsorák bizony nyomot hagynak rajtunk. A vendégeim, ahogy mi nők gyakran, kétségbe tudnak esni a felszedett plusz kilók miatt. A Vagheggi kozmetikákban, így nálam is lehetőség van hatékony és látványos testkezelő programokra. Azért írom programnak mert a fogyás és alakformálás problémájának kezelése nem egyszerű feladat. Otthoni és kúrakezelő csomagokban kell együttműködnünk.

Mit is jelent ez?

  • A szalonban heti 2-3 alkalommal szoktunk találkozni. 
  • Első alkalommal átbeszéljük, hogy ki milyennek látja a helyzetet.
  • Honnan szeretne fogyni?
  • Mit lehetne még feszesebbé tenni?

Az üzletben nem kezdem el méricskélni a vendégeimet nincs mérőszalag vagy mérlegre állítás, de megkérem őket, hogy válasszanak ki egy már szűk, kényelmetlen ruhát vagy farmert és legyen a motiváló cél az, hogy újra kényelmes viselet legyen számukra.

Mindannyian tisztába vagyunk vele, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében kitartóan kell dolgoznunk, de van segítség! A Fuoco vagy a Sinecell sorozatok különleges hatóanyagai, mint az algák- Jania Rubens és a Polysiphonia brodiei vörös alga vagy az egyik kedvencem egy húsevő növény, Drosera Rotundifloria-Harmatfű kivonata, amelyek képesek a zsírbontásra és kontúrozásra valamint felveszik a harcot a narancsbőr ellen is! 

Általában a testkezelések leginkább a has-csípő-fenék-combok-karok területekre fókuszálnak és ahogy vendégeim mondják: Jöhet a Kencézés ????

  1. Első lépésben indulhat a test teljes átradírozása és hámlasztása. Ez a bőr megtisztítását és méregtelentő funkciók beindítását szolgálja, illetve a következő lépésben felvitt hatóanyagok jobb felszívódását.
  2. Majd a pakolás felvitele, amit kissé vastagabban ecsettel vagy kézzel simítok fel. A testkezelő pakolások nem kell, hogy csípjenek és marjanak, ez már a múlt! Némi kellemes meleg érzet vagy egy kis bizsergető érzés belefér, de nem kell szenvednünk, sőt van olyan vendégem, aki elalszik a pakolás hatóideje alatti 20-30 perces kis pihenőben. 
  3. A pakolás melegvizes mosdókesztyűs lemosása után ampullák vagy szérumok, illetve krémek közül választhatunk, amit a Vagheggi professzionális kozmetikai vonala megengedi, hogy haza is vigyünk otthoni kezelő szettek vagy lakosság számára ajánlott termékek formájában. Így a szalonkezelések hatása otthon is folytatódik!

Hány kezelésre lehet szükségünk?

A válaszom erre, hogy természetesen mindannyian másmilyenek vagyunk és a kiindulási állapot is eltérő. Általában 4-6-8-10 alkalom is lehet egy kúra időtartama. Bár nagyon szeretném, de sajnos nem tudok csodát és 10-15-20 kilós fogyást eredményezni. 

Amit viszont tudnak a modern és az általam kínált Vagheggi testkezelések:

  • A vendégeim azonnal a sima és feszesebb bőrképről mesélnek!
  • Eltűnik a száraz, érdes érzés és látványosan javul a narancsbőr állapota!
  • Egy kis odafigyeléssel elindul a térfogat csökkenés, szándékosan nem fogyást írok és garantáltan boldogabban fogjuk magunkat nézegetni a fürdőszobai tükörben az Új évben!

Kriszti - Szakma megújulás nagykövete, Kriszti Szalon