új időpontok gépi bőrdiagnosztikára!×
Főoldal
Nem mindennapi masszázsélmények a kozmetikában
Nem mindennapi masszázsélmények a kozmetikában
2021.04.19

“Az emberek elfelejtik, amit mondtál.Az emberek elfelejtik, amiket tettél.
De az emberek soha nem felejtik el, hogy hogyan érezték magukat veled.”
Maya Angelou

Talán így lehetne leírni, milyen érzés a kozmetikus érintése a vendégnek. Érzelmet, emléket idéz fel benne, feltöltődést ad számára. A kozmetikai kezelés fénypontja mindig a masszázs.

A Vagheggi különleges kezeléseihez, különleges technikákat fejlesztett ki, de önálló masszázs protokollok is elérhetőek, mint például a bőrszépítő és nyirokmasszázs. 2021 újdonsága pedig háromféle specifikus arcmasszázs technika, amivel a bőr egészségét tudjuk támogatni.

  •  A masszázs során a Vagheggi 100%-os tiszta esszencia olajait és ásványi nyomelemeit juttatjuk be a bőrbe, bőrtípusnak megfelelően. Igazi illatterápia!
  • A speciális mozdulatok és az aromaterápia együttes használata a különleges élményen túl látványos bőrállapot javulást is eredményez, ezáltal célzottan stimuláljuk a bőrt, hozzásegítve állapotának javítását.

A háromféle új arcmasszázs technika három speciális esetben segít:

  • Az Equilibrio-Kiegyensúlyozó arcmasszázs azokra a bőrökre javasolt masszázs technika, melyeknek az egyensúly visszaszerzésére van szüksége. Ilyen a zsíros, tág pórusú, érzékeny, rozáceás vagy száraz bőr. 
  • A Tone arckontúr-feszesítő arcmasszázs azokra a bőrtípusokra ajánlott, amelyek elvesztették a rugalmasságukat, feszesebb arckontúrokra vágynak. 
  • A Lift arcmasszázs egy ránctalanító hatású arcmasszázs, azonnali lifting hatást ér el, csökkenti az elmélyülő ráncok mélységét.

Havonta egyszer javasoljuk ezeket a látványos masszázsokat. Őszintén mondhatom, hogy munkánk kedvenc része a masszázs, ilyenkor ráhangolódunk a vendégre, átadjuk magunkat a pillanatnak és szívből végezzük ezt a különleges tudományt. Hogy miért is érdemes ilyen szívvel csinálni? A vendégek pozitív visszajelzései miatt. Nekem az egyik kedves vendégem így fogalmazott élete első kozmetikai masszázsa után: "Gabika ezt minden nőnek havonta receptre kellene felírni!" Ugye te is így gondolod?

Ha szeretnéd Te is kipróbálni a Vagheggi speciális masszázsait, akkor érdeklődj Vagheggi kozmetikusodnál!

Mátravölgyi Gabriella - hatékony kommunikáció nagykövete - Gabriella "Vagheggi" Bio - Fitokozmetika

Megosztás
Vissza