“Az emberek elfelejtik, amit mondtál.Az emberek elfelejtik, amiket tettél.
De az emberek soha nem felejtik el, hogy hogyan érezték magukat veled.”
Maya Angelou

Talán így lehetne leírni, milyen érzés a kozmetikus érintése a vendégnek. Érzelmet, emléket idéz fel benne, feltöltődést ad számára. A kozmetikai kezelés fénypontja mindig a masszázs.

A Vagheggi különleges kezeléseihez, különleges technikákat fejlesztett ki, de önálló masszázs protokollok is elérhetőek, mint például a bőrszépítő és nyirokmasszázs. 2021 újdonsága pedig háromféle specifikus arcmasszázs technika, amivel a bőr egészségét tudjuk támogatni.

  •  A masszázs során a Vagheggi 100%-os tiszta esszencia olajait és ásványi nyomelemeit juttatjuk be a bőrbe, bőrtípusnak megfelelően. Igazi illatterápia!
  • A speciális mozdulatok és az aromaterápia együttes használata a különleges élményen túl látványos bőrállapot javulást is eredményez, ezáltal célzottan stimuláljuk a bőrt, hozzásegítve állapotának javítását.

A háromféle új arcmasszázs technika három speciális esetben segít:

  • Az Equilibrio-Kiegyensúlyozó arcmasszázs azokra a bőrökre javasolt masszázs technika, melyeknek az egyensúly visszaszerzésére van szüksége. Ilyen a zsíros, tág pórusú, érzékeny, rozáceás vagy száraz bőr. 
  • A Tone arckontúr-feszesítő arcmasszázs azokra a bőrtípusokra ajánlott, amelyek elvesztették a rugalmasságukat, feszesebb arckontúrokra vágynak. 
  • A Lift arcmasszázs egy ránctalanító hatású arcmasszázs, azonnali lifting hatást ér el, csökkenti az elmélyülő ráncok mélységét.

Havonta egyszer javasoljuk ezeket a látványos masszázsokat. Őszintén mondhatom, hogy munkánk kedvenc része a masszázs, ilyenkor ráhangolódunk a vendégre, átadjuk magunkat a pillanatnak és szívből végezzük ezt a különleges tudományt. Hogy miért is érdemes ilyen szívvel csinálni? A vendégek pozitív visszajelzései miatt. Nekem az egyik kedves vendégem így fogalmazott élete első kozmetikai masszázsa után: "Gabika ezt minden nőnek havonta receptre kellene felírni!" Ugye te is így gondolod?

Ha szeretnéd Te is kipróbálni a Vagheggi speciális masszázsait, akkor érdeklődj Vagheggi kozmetikusodnál!

Mátravölgyi Gabriella - hatékony kommunikáció nagykövete - Gabriella "Vagheggi" Bio - Fitokozmetika