Ilyenkor van időnk egy hosszabb pihenésre, kikapcsolódásra, de a bőrünk kényeztetéséről se feledkezzünk meg! Milyen kezelésekkel várunk a Vagheggi szalonokban és mire figyelj a bőrápolásban ebben az évszakban? Mindenki tudja, hogy a nyári melegben milyen fontos a folyamatos folyadékbevitel, azt viszont kevesen tudják, hogy ilyenkor a bőrünk is szomjazik. Többet izzadunk, ami több értelemben is kellemetlen.

Egyrészt megnő a vízvesztés és ez a bőrt dehidratálttá teheti, másrészt a meleg miatt más textúrájú termékekkel érezzük komfortosabban magunkat. Tipikus bőrproblémák, amik előfordulhatnak az a dehidratáció, de az intenzív UV fény is több dolgot provokál, például a szaruréteg megvastagodását, a foltok kialakulását, felgyorsíthatja a bőröregedési folyamatokat, a ráncok is mélyebbek lesznek és sajnos gyakori a túlzott napozás miatti bőrgyulladás is.

A Vagheggi kozmetikákban a fókusz erre irányul. A több mint tíz arckezelési eljárásából nyáron ezek alapján választjuk ki a legmegfelelőbbet, melyek frisseséggel, energiával töltik fel és üdévé varázsolják az arcbőrt.

Mik ezek a kényeztető programok, amiket minden korosztálynak ajánlunk?

Előtérbe kerül a REHYDRA intenzív hidratáló protokoll, ami professzionális megoldást nyújt a bőr szomjúsága ellen. Hiszen olyan növényi hatóanyag koktélt tartalmaznak a termékek, amelyek azonnali puhaságot, frissességet és hidratációt kölcsönöznek a bőrnek. Ezt a hatást a hatóanyagok segítségével hosszan megőrzi a bőr.

Egyik kedvenc eljárás a Vagheggi szalonokban a LIME - C vitaminos feltöltő kezelés, ami igazi hűsítő és illatélmény a nyári melegben. A LIME kozmetikumok hatóanyagai felveszik a harcot a szabad gyökök ellen, ragyogást és energiát kölcsönöznek a bőrnek és megvédik a nap káros hatásaitól is. Sőt, a kezeléssel fokozzuk a bőr természetes kollagén termelését, halványítani tudjuk a pigmentfoltokat.

Sokszor találkozunk fáradt, szürke és fakó bőrképpel, vagy éppen a vendég keres megoldást nálunk a bőrén megjelent foltok miatt. A Vaghegginél erre is van megoldás a WHITE-MOON bőrmegújitó és halványító kezeléssel, ami megelőzi és csökkenti a bőr elszíneződéseit és a foltokat. A bőrfelszín simává, ragyogová válik és még mélytisztító hatása is van.

Kezelés közben, beszélgetve vendégeinkel elmondják, hogy amikor nagy a hőség nem mindig szeretik az egyébként jól bevált kozmetikumokat, mert elnehezítik a bőrüket, nem érzik komfortosan magukat és így elmarad a napi bőrápolási rutinuk.

Te is így érzed, de nem tudod a megoldást? Pedig egyszerű, ilyenkor a professzionális, könnyű textúrájú kozmetikumokat ajánljuk otthonra. A lemosók esetében érdemes habokra vagy zselékre váltani, amik extra könnyű friss érzést kölcsönöznek és megőrzik a bőr hidratáltságát. A tonikok helyett jöhetnek az arcpermetek, melyek megtartják a bőr hidratációját! Nekem mindig van a táskámban! A hidratáció kiemelt szerepet kap nyáron, de sok vendég nem viseli el magán a megszokott arckrémet, ilyenkor te is térj át a könnyebb textúrákra.

A szérumok és fluidok kiválóak a napi bőrápoláshoz, mert a nagy melegben nem érezzük nehéznek őket, ráadásul szuper tuning hatást érünk el velük.
Érdemes a szérumoknál megemlíteni, hogy
- magas a hatóanyag koncentrátum tartalmuk
- maradéktalanul a bőr mélyére szívódnak fel
- oyan antioxidánsokat és okos hatóanyagokat tartalmaznak, amik hozzájárulnak az egészséges bőr megőrzéséhez.

A fokozott UV sugárzás miatt fontos a fényvédelem! Az egész családnak segítünk a legmegfelelőbb fényvédő termék kiválasztásában.

És még nincs vége az ajánlásoknak...
Nekem az esti bőrápolási rutin mindig kötelező, nem csak az arcomon de a testemen is. Egy hosszú nap után imádom a Summer Paradise tusfürdőt ami szuperul hűsít. A testápolóm is könnyű textúrájú testápolóhab, mivel én nem szeretem a krémes testápolókat, mert a ragacsos és tapadó érzés egyáltalán nem kellemes érzet a bőrömnek.

Kapcsolj ki te is és pihenj, közben pedig kényeztesd a bőröd, szépülj a Vagheggivel nyáron is! 2021. július 9-11. között nyári krémeinket kedvezményesen vásárolhatod meg, kattints a részletekért!

Mátravölgyi Gabriella - Vagheggi nagykövet - Gabriella "Vagheggi" Bio - Fitokozmetika