A kozmetikai trendek elvárják, hogy minél hatékonyabb termékekkel lehessen kezelni a bőr érzékeny területeit egy felgyorsult életritmus mellett és az agresszív külső hatások ellen. Megnövekedett az igény az éjszakai és az olyan termékekre is, amit nem kell lemosni, korosztálytól függetlenül. Július 10.-től megtaláljátok új termékeinket is webáruházunkban.

MEGÚJULT: MICELLÁS ARC- és SMINKLEMOSÓ PERMET 

Mikroszkopikus méretű gyengéd micellákat tartalmaz, csapdába ejtik a bőrön lévő szennyeződéseket és nagyon gyengéd bőrtisztitást tesznek lehetővé. Kiváló sminklemosónak is a szemeken alkalmazva, érzékeny szemekre és kontaktlencsét viselőknek is javasolt és műszempillákra is használható. Gyors és praktikus, intenzív hidratáló hatása van, köszönhetően a hialuronsav tartalmának a bőrön puha és selymes érzést nyújt. ILLATMENTES. Hatóanyagok: hialuronsav, narancsvirág víz, micellák

FÓKUSZ A SZEMEKEN

A szem alatti duzzanatok, táskák, a mikrokeringés nem megfelelő működéséből következő folyadék pangás, de zsírfelhalmozódás is lehet. Az oka lehet a rossz alvás, a bőr öregedése, az érfalak gyengesége. Ez egy helyi ödéma, ami a szemek alatti területen alakul ki, de a szemhéjak is lehetnek duzzadtak, illetve a szem alatt sötétebb színű karikák is megjelenhetnek. Van, akinek hajlama van erre de ez a probléma összefügghet a dehidratációval, a felhalmozott méreganyagokkal és az erek gyengeségével is.

ÚJDONSÁG: LIME SZEMMASZK

Lemosás nélkül használható anti stressz hatású maszk. Kezeli, a szem alatti karikákat, táskákat és a dehidratációt. Érzékeny szemekre is alkalmazható. Lehet használni naponta is vagy s.o.s. segítségként, kis mennyiségben egy szemkörnyék ápoló krémhez hasonlóan. Stratégia: szabályozni az érfalak áteresztő képességét, javítani a nyirok keringést, csökkenteni a zsírképződést, megvédeni az érhálózatot.

INNOVATÍV HATÓANYAGOK ÉS VIVŐANYAG RENDSZEREK: Az aktív hatóanyagokat az innovatív nioszómák által juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe. Nioszómákba csomagolt aktív hatóanyagok: diozmin - szabályozza az erek áteresztő képességét, csökkenti a gyulladást és az értágulatokat, forskolin: elősegíti a zsírok csökkentését, palmitoyl tetrapeptide-7: stimulálja a nyirok érrendszert. További hatóanyagok: Eszcin, Béta-szitoszterol - drenázs hatás, csökkenti a pangó folyadékot, homogenizálja a bőrszínt, ragyogást kölcsönöz, Makadámia olaj - tápláló hatás, Édes narancs virág víz - C-vitamin forrás, halványító hatás, Hialuron sav, bétaglükán - antiageing hatás, Áfonya kivonat - nyugtató hatás.