Tartozni valahová életünk alap működését jelenti. Viszont tartozni olyanhoz, amiben kiteljesedhetünk, az maga a boldog élet. A Vagheggi közösség ilyen, mert olyan szakmai tudással rendelkező vezetők és szépítő szakemberek vannak melletted, illetve mögötted, akikre mindig számíthatsz. Támogatják, segítik egymást, minket. A legjobb táptalaj ilyen emberekkel együtt fejlődni, tudásunkat gyarapítani.

Több, mint tíz éve ismertem meg a Vagheggi márkát és szerettem meg a fitokozmetikumait. De az igazi csapatépítés 2013-ban indult el, amikor a megújult magyarországi képviselet nagyot mert álmodni, s mára ez az álom megvalósult. 

A kezdetek óta részese lehettem a csapatépítésnek, a fejlődésnek. Évről-évre növekedett a kozmetikusok létszáma. Mára pedig több mint hétszázan büszkélkedhetünk, hogy a Vagheggi közösséghez tartozunk. Igazi feltöltődés mindannyiunk számára amikor találkozhatunk. Legyen ez képzés vagy rendezvény, mindig mosolygó arcok köszönnek újra és újra egymásra. Mosoly amiért megannyi barátság születik és születhet, és mindazért, amit ezek az alkalmak rendre adnak. Tapasztalatot cserélünk, tanulunk, jól érezzük magunkat.

Éves szinten a legkiemelkedőbb rendezvény a Vagheggi kongresszus, de a legnagyobb élmény mégis Olaszországba, az anyacéghez való szakmai kirándulás.

A mögöttem álló 30 évnyi tapasztalatommal meg tudom erősíteni, hogy ez a magas szintű oktatás, a termékek professzionális minősége az, ami által szakmailag és üzletileg is magas színvonalra tudtam emelni a szolgáltatásaimat. Korábban ilyen önzetlenül segítő cég még nem volt mögöttem. Elmondhatom, hogy a Vagheggi a “második családom”.

A Vagheggi hitvallása is ezt bizonyítja: “A kozmetikusaink sikerei a mi sikereink is.”

És hogy ezt megerősítsem, megkértem pár kedves kolléganőmet, osszák meg saját gondolataikat, érzéseiket miért szeretnek ők is ehhez a közösséghez tartozni (annyit elárulhatok, senkivel nem beszéltünk össze):

Ámulat-Stúdió, Kecskeméti Edit: „A Vagheggi érzésemről. Sokat köszönhetek a Vagheggivel való találkozásomnak. A szakmai fejlődésem felgyorsult és több vendégem lett ezáltal. A sok tanfolyam és segítség, amit a cég adott nekem, új lehetőségeket nyitott. Gyorsan kitűntem a többi, környezetemben lévő kozmetikus között. A látásmód, amit tőlük kaptam, magabiztossá tett, nemcsak szakmailag, hanem üzletileg is. A Vagheggi egy nagy család, akikre mindig számíthatsz! Örülök,hogy ehhez a csapathoz tartozom.”

Bellis Szalon, Varga Anett: „Szia! Nem vagyok az ilyenekben jó, de kb. egy szóban azt tudnám elmondani, hogy egy Kis (Vagheggi) Családot jelent számomra!”

Hermina Beauty Day Spa, Varga Brigitta: „Tudom, hogy az önálló munka is egy szuper dolog, de csak egy jó csapatban teljesedhet ki. Elengedhetetlen egy kellően biztató, egymást támogató és mégis ösztönzően kritikus, ugyanakkor előremutató és kreatív közegben dolgozni! NEKEM EZT jelenti idetartozni!”

Madonna Szépségszalon, Baksainé Bodor Magdolna: „37 éve vagyok kozmetikus. Mindig vágytam arra, hogy egy szakmai csapat tagja legyek! Sok próbálkozásom volt, mégis 30 évet kellett várnom rá. A Vagheggiben találtam meg mindazt, amit évekig kerestem: igazán jó termékeket, nagy tudású és segítőkész vezetőséget, sok-sok magasan képzett kozmetikus kolléganőt! Számomra mégis a legfontosabb az állandó tanulás és a fejlődés lehetősége, amit a Vagheggi csapatában megkapok! Sokszor egymás tapasztalataiból tanulhatjuk a legtöbbet! Köszönöm Vagheggi!”

Szépség Stúdió, Szatmáriné Mater Zsuzsi: „A Vagheggi számomra egy szuper csapattal együttműködő közösség! Mindenki számíthat mindenkire, tapasztalatcsere, egymás segítése, és a háttérben dolgozók szuper támogatásával igazán sikeresek lehetünk, mint kozmetikusok ebben a nehéz helyzetben is!”

Páll Rita Beauty, Páll Rita: „A Vagheggi közösség igazán inspiráló, erősítő közösség, jó dolog olyan szakmai és egyben baráti közösséghez tartozni, ahol megkapod a maximális támogatást, segítséget és van barátság és szeretet is.”

Paris Szalon, Nagy Attiláné: „Leginkább azt szeretem a Vagheggiben,hogy igyekszik a mi fejünkkel gondolkodni! Milyen zseniálisan megoldották a webáruházat…”

Ilyenek vagyunk mi Vagheggi kozmetikusok. A vendégeink pedig tudják, hogy jó kezekben vannak nálunk ha ellátogatnak hozzánk. Hiszen teljes körű, minden bőrtípusnak megfelelő, magas színvonalú, hatékony megoldást nyújtó kezelésekben lehet részük.

I LOVE VAGHEGGI!

Mátravölgyi Gabriella - Vagheggi nagykövet - Gabriella "Vagheggi" Bio - Fitokozmetika