Mindig is vágyam volt, hogy kozmetikus legyek. Olyan családi háttérrel indultam, ahol a szépségiparban dolgozni az életünk része. Anyukám és nővérem fodrászként dolgoznak és én kapcsolódtam be hozzájuk, mint kozmetikus.

Akkoriban mikor én kezdtem lehetőség volt két évig a kozmetikus mester mellett dolgozni! Ez az első állomás volt abban a folyamatos tanulásban, ami sosem fejeződött be.

Azok a bizonyos alapok!

Hogyan és milyen anyagokkal dolgozz, vagy hogyan tudd meg mire vágynak a vendégeid. Egy Jó mester erre tanít és nekem hatalmas szerencsém volt mert megadatott a legjobbtól tanulni. Ez a szakma tele van lehetőségekkel, hogy fejlődj és bővítsd a tudásod.

A találkozások!

Rendkívül sok emberrel ismerkedtem meg és vittek olyan utakra, ahol mindig volt mód valami újat tanulni. Számomra ilyen volt a Vagheggi cég is! Folyamatos szakmai előadások és tanfolyamok segítették elmélyíteni a hatóanyagok ismeretét, a kommunikációt a vendégekkel, új masszázs technikák és kezelések elsajátítását, sminkek elkészítését.

Az irány, hogy mit tanulhatsz sokféle lehet:

  • Sminkelés művészete
  • Bőr diagnosztizálása
  • Kozmetikai tetoválások
  • Különleges gépi kezelések alkalmazása

Sosincs vége, hogy megújulj, tanulj és változtass! Ez nem csak a szakmai életünkre igaz, de kozmetikusként alap szükségletünkis. 

Nagy Krisztina – Vagheggi nagykövet - Kriszti Szalon