Mit nevezhetünk speciális kezelésnek? Milyen eljárások számítanak speciálisnak? Ki, hogy értelmezi mindezt, az minden kozmetikában és minden vendég és szakember számára mást jelent.

Azonban, ha abból indulunk ki, hogy különleges eljárást, hatóanyagokat és odafigyelést igényel minden bőrprobléma kezelése, akkor ebben az értelemben a Vagheggi BÁZIS termékcsaládjai is speciálisnak nevezhetőek. Ugyan alap bőrproblémákat kezelnek, mégis, a nagyon különleges hatóanyag rendszernek köszönhetően látványos eredményt biztosítanak.

A BÁZIS termékcsaládok esetében a zsíros, vagy a dehidratált bőr, valamit általánosan a bőrkép és bőrállapot javítás a cél.

A PLUSZ kezelések esetében a foltos, érzékeny, rozaceás, fáradt, szürke bőr összetett problémáira tudunk megoldást nyújtani, valamint hatékonyan tudjuk megelőzni a bőröregedés kellemetlenségével járó tünetek megjelenését.

A PRÉMIUM termékcsaládok a modern, felgyorsult élet kihívásaira, a megereszkedett, tömörségét vesztett bőr, illetve a tudatos, Bio és Vegán életmódot követők számára fognak látványos eredményt garantálni.

De különleges eljárás lehet egy testkezelés is, hiszen egyénileg összeállíthatóak a kezelések attól függően, hogy a méregtelenítésen, alakformáláson, a cellulit, striák kezelésén, vagy a bőrfeszesítésen van a hangsúly.

Akár az arcápolásról, akár a testápolásról, vagy a kettő kombinációjáról is legyen szó, abban megegyeznek, hogy mindegyik bőrprobléma mást igényel, mindegyiknél másra kell összpontosítani és figyelni, valamint mindegyik esetben más-más tényező idézi elő, vagy van káros hatással rá.

A Vagheggi mindig is nagy gondot fordított arra, hogy a különböző tünetek kezelésére a leghatékonyabban megoldást tudja biztosítani. Ennek érdekében egyrészt a hatóanyagokat is úgy válogatják össze, hogy egymást segítve, egymással szinergiában, több oldalról is kezelje az adott problémát, másrészt annak kiváltó okait is a legeredményesebben tudja ellensúlyozni. A cég kutatás és fejlesztési részlege folyamatosan a legmodernebb, leghatásosabb összetevőket keresi és ennek megfelelően időről-időre modernizálja a termékeket.

Összességében minden bőrtünet, bőrprobléma speciális, ezáltal a kezelésük is, és nem utolsó sorban minden vendégünk különleges!

Kopcsák Emese - Vagheggi nagykövet, Beauty Kozmetika