Vagheggi akciók

Aktuális ajánlatok

 

BALANCE AKCIÓ

 

Vásárolj legalább 30 000 Ft értékben megújult Balance termékeink közül, és egy mini Balance lemosóval és arckrémmel lepünk meg!* Állítsd vissza a bőröd egyensúlyát megújult Balance termékcsaládunkkal! Szerezd be a kifejezetten vegyes és zsíros bőrre kifejlesztett Balance termékeket szeptember 25. és október 1. között legalább 30 000 Ft  értékben és mi megajándékozunk egy mini Balance lemosóval és egy mini Balance arckrémmel,* hogy biztosan teljes legyen a bőrápolási rutinod!

 

*A kedvezmény kizárólag lakossági vásárlóink számára érvényes, üzletünkben és webáruházunkban egyaránt elérhető 2023.09.25-10.01. között.

 


 

Fuoco Plus csomagajánlat

 

Mindhárom Fuoco Plus termék együttes vásárlása esetén 35% kedvezményt* adunk a csomag teljes árából. 

 

59.710 Ft helyett 38.811 Ft

 

  • Fuoco Plus booster
  • Fuoco Plus push up krém
  • Bőrregeneráló szárazkefe

 

Az akció webáruházunkban és üzletünkben egyaránt elérhető, kizárólag lakossági vásárlóinknak érvényes a készlet erejéig és más kedvezményekkel nem összevonható. Visszavonásig érvényes.

 


 

Bőrápolási konzultáció

 

Próbálja ki új szolgáltatásunkat, a teljes gépi bőrdiagnosztikát, amivel további segítséget szeretnénk nyújtani a megfelelő bőrápoláshoz és a termékeink ideális felhasználásához. Itt foglalhat időpontot a szolgáltatásra és budapesti központunkban (1134 Budapest, Dózsa György út 144-148.) tudja igénybe venni**.

 

A szolgáltatás ára bruttó 12.000 Ft, amelyből 6.000 Ft levásárolható*.

 

A bőrápolási konzultáció egy teljeskörű bőrállapot felmérést tartalmaz gépi bőrdiagnosztikával. A kozmetikus szakember a konzultáció során a skin analyser gép segítségével:

 

  • megméri a bőr hidratációját
  • a zsírtartalmát,
  • elemzi a pórusok állapotát,
  • ráncok valódi mélységét 3 dimenziós nagy felbontású fotók segítségével,
  • megvizsgáljuk a bőrön található elszíneződéseket, foltokat és az erek állapotát.
  • a rendszer azt is méri, hogy korunknak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képest milyen intenzitású beavatkozásra van szükség.

 

A diagnosztika után javaslatot teszünk egy optimális otthoni bőrápolási rutin felállítására, amelyhez a termékeket üzletünkben meg is vásárolhatja.