Örömmel hoztuk el nektek legújabb Vagheggi sikertörténetünket, amit Müller Zsuzsanna kozmetikusunknak köszönhetünk! Zsuzsi több mint húsz éve dolgozik a szakmában, ahol egészségügyi tudását is felhasználja, hogy problémás bőrtípusokat kezelhessen. Nem csoda hát, hogy 54 éves vendégének súlyos fénykárosodásán is tudott segíteni elhivatottságával és szakértelmével. Vendége, amíg nem találkozott vele, nem igazán használt fényvédőt, és a bőrápolási rutinja sem volt megfelelő. A képen jól látható, hogy kombinált bőrproblémával érkezett kozmetikusunkhoz, ahol egy gépi bőrdiagnosztika után fény derült az UV sugarak okozta súlyos károsodásokra.  Ezt követően indítottak el egy tisztító, ránctalanító és bőrhomogenizáló kezeléssorozatot Primissima és White Moon termékeink segítségével, és építettek ki egy otthoni bőrápolási rutint, ahol szintén a Vagheggi termékeit alkalmazták.  Az eredmény pedig szemmel látható! 
 

Müller Zsuzsanna személyes beszámolója a kezelésekről: 

Az 54 éves vendégem, amíg nem találkozott velem, nem igazán használt fényvédőt. Kozmetikámat kizárólag tisztító arckezelés céljából kereste fel.

A képen is jól látható, hogy kombinált bőrproblémáról beszélünk. Bőrdiagnosztizálás után beszélgettünk az őt legjobban zavaró bőrproblémáról, a ráncokról, felvilágosítottam, a napfény okozta károsodásról, a foltokról, mely ugyanúgy öregít egy bőrt, mint a ráncok. Fontosnak tartom, az adott személy igényeinek megfelelő egyénre szabott kezelést, ezért ismeretségünk első felében, a tisztító kezeléseken kívül, ránctalanító kezeléseken vett részt. Felvilágosító beszélgetés után az otthoni ápolás rutinjának elengedhetetlen része lett az Emozioni plus cseppecske

Igazi áttörést, a vendég kozmetikai kezelésében, a gépi bőr diagnosztika jelentett, amikor megfoghatóan láthatta, hogy bőrének UV fény okozta károsodása a foltok jelentős problémát okoznak. Újra átbeszéltük, bőrének állapotát, egy új kezelési tervet készítettünk, melybe bőrhomogenizáló kúrákat is beiktattunk. Ezután Vendégem már tudatos bőrápolóként működött velem együtt.

A végső eredményt a  hat alkalmas Primissima hámlasztó kúra, és két alkalmas szintfenntartó White Moon kezelés hozta meg.

Jelenleg otthon használt termékek:

Szezonális termékekből:

Előre ütemezett tervként ősztől a Primissima termékcsalád lesz az otthoni rutinba beépítve. Munkám elengedhetetlen része a felvilágosítás, mellyel a vendéget a helyes irányba terelem. Az edukáció sikerének élem meg, azt, hogy vendégem két kamasz lányát, nem olyan rég hozta hozzám, kozmetikai kezelésre, ahol már nem volt kérdés, a kozmetikai kezelés kiegészítéseként, a helyes otthoni ápolási rutin használata.

 

A tökéletes rutin kialakításához minden estben ajánlott felkeresni bőrdiagnosztikai tanácsadásunkat, vagy kiváló szakértelmű kozmetikusainkat, hogy biztosan a megfelelő termékeket válasszátok egyéni igényeitek mellé!