Ahogy az évszakok változnak, úgy vágyunk mindannyian a napfény frissítő ölelésére. Azonban ahhoz, hogy bőrünk sugárzóan ragyogjon és egészséges maradjon, megfelelő védelemre és gondoskodásra van szükség. A Vagheggi, a természetes szépség megtestesítője, napozói megvédik bőrünket a nap káros sugaraitól és egyben ápolják is azt.

Minden Vagheggi fényvédő termék környezetbarát összetevőket tartalmaz, amelyeket a tengerbiológusok ajánlásait és az ultraibolya sugárzással kapcsolatos legfrissebb kutatásokat figyelembe véve alakítottak ki. Olyan innovatív védelmi rendszert használ, amely három biológiailag könnyen lebomló kémiai fényvédőt és egy ásványi fényvédőt tartalmaz optimálisan adagolva, hogy biztosítsa a megfelelő UVA és UVB védelmet. A hibrid fényvédők kombinálják a fizikai és kémiai fényvédők előnyeit, így szélesebb spektrumú védelmet nyújtanak az UV-sugarak ellen. Ezek a krémek általában könnyűek és gyorsan felszívódnak, és egyesíthetik a fizikai fényvédők fizikai blokkoló hatását a kémiai fényvédők könnyű és láthatatlan textúrájával. 

A fényvédő krémek nem épülnek be a bőrbe, fotostabilak és hosszantartó védelmet garantálnak. Termékeik átlagosan 75%-ban biológiailag lebomlóak, így környezetre gyakorolt hatásuk elhanyagolható.  Ezzel a megközelítéssel a Vagheggi azt szeretné elérni, hogy a szépség és az egészség szinergiájával együttműködve a fenntarthatóság is része legyen mindennapi életünknek.

Fordítsunk kiemelt figyelmet arcbőrünk védelmére

Arcunk nem csak nyaralás alatt, de a mindennapokban is ki van téve a napsugárzásnak. Az UVA sugárzás a bőr idő előtti öregedését okozza, ráncok, pigmentfoltok jelenhetnek meg a bőrön és elveszítheti rugalmasságát is. Ezen felül az UV sugárzás hozzájárulhat a hiperpigmentációhoz, vagyis a bőr sötétebb foltjainak kialakulásához. A kifejezetten arcápoláshoz kifejlesztett fényvédők rendszeres használata elengedhetetlen része a mindennapi bőrápolási rutinnak.  A fényvédők segítenek megőrizni a bőr egészségét és fiatalosságát hosszú távon.

Hogyan építsük be a fényvédőket a mindennapi bőrápolási rutinunkba

A modern fényvédők könnyen beilleszthetők a mindennapi rutinba, gyorsan felszívódnak, és nem hagynak zsíros érzetet. Az innovatív formulák és a gondosan válogatott összetevők segítségével ezek a termékek nem csupán óvják bőrünket a káros UV-sugaraktól, hanem hidratálják, táplálják és regenerálják is azt.

Ha szeretnénk megőrizni a megszokott bőrápolási rutinunkat, akkor válaszuk a könnyed textúrájú, de magas fényvédelmet adó cseppecskéket, amiből pár csepp is elég. A könnyű textúrájú Emozioni Plus Anti Stressz cseppecskék 50 faktorral garantálja a védelmet a külső környezetei hatásokkal és a szennyeződésekkel szemben.  A növényi védőrácsnak köszönhetően nem csak a napsugárzástól, de a szmogtól, káros anyagoktól is védi arcbőrünket egész nap.

A ránctalanító fényvédő arckrémekkel akár kiválthatjuk nappali krémünket is a nyári időszakban, a bőröregedés és foltok elleni védelem mellett, a legmagasabb fokú fényvédelmet is biztosítja bőröd számára. Ilyen kifejezetten arcra készült fényvédő a Summer Paradise Ránctalanító napozó arckrém mely 50 és 30 faktoros változatban is elérhető.  Kényeztesd magad egy kis luxussal, miközben véded bőröd a nyári napsugaraktól! 

A fényvédelem mellett a nyári nagy melegben könnyedén felfrissítheted napközben bőrödet a Monterosa frissító, hidratáló tonik misttel, vagy az Emozioni Plus tonik misttel!

Védelem és könnyed nyári smink

Keresed a tökéletes fényvédelmet, amely nem csak védelmet nyújt, de egyben tökéletesíti bőröd megjelenését? A Színezett fényvédő fluidok univerzális színnel rendelkeznek, így minden bőrtípusra és fototípusra megfelelő választás. Védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen, miközben természetes és ragyogó hatást kölcsönöznek a bőrnek. A legújabb generációs pigmenteknek köszönhetően elfedik a foltokat és bőrhibákat, miközben a hialuronsav hidratálja a bőrt.

Ha pedig magasfedésű, de fényvédővel ellátott alapozót keresel próbáld ki Kompakt alapozóinkat, melyek háromféle színben elérhetők, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő árnyalatot.