A LIME kezelés pontosan ilyen, élmény a bőrnek! A tavaszi, nyári és őszi időszak egyik legkedveltebb protokollja.

Múlt alkalommal az egyik kedves vendégemet repítettem vissza az időben, azt a pillanatot felidézve, mint amikor Olaszország virágba borult citrom ültetvényei között barangoltak a párjával. 

Télen a Vagheggi kozmetikai szalonok középpontjában a Primissima bőrmegújítás és hámlasztás kerül előtérbe. Ilyenkor megindul a bőrben a kollagén képződés, rugalmasabbá, hidratáltabbá és egységesebbé válik a bőrkép. Ennek az állapotnak a megtartására és folytatására a LIME C vitaminos termékcsalád kiválóan alkalmas.

Miért?

  • A C-vitamin az egyik legjelentősebb antioxidáns. Gátolja a bőr korai öregedését, gyulladásgátló, sebgyógyító és regeneráló hatású.
  • C - vitamin nélkül nem képződik kollagén, amely a bőr kötőszövetének alapanyaga és az egyik legrégebben ismert nedvességmegtartó anyag.
  • C - vitamin hiányában a bőr rugalmassága, tartása csökken és végül szép lassan megereszkedik.
  • A C - vitamin részt vesz a kollagén rostok szintézisében, erősíti a kötőszövetet, hozzájárul a sejtek hidrofil tartalmának védelméhez és összehúzza a kollagén és elasztin szálakat.

A Vagheggi szalonokban végzett LIME C vitaminos kezelés és az otthoni ápoló termékek mindenre megoldást nyújtanak. A kényeztető masszázshoz használt speciális masszázs olaj és a hűsítő arcmaszk koncentráltan tartalmazza a C és E vitamint, így a bőr mélyen hidratált, táplált. A citrusfélék (narancs, lime, citrom) esszenciái nem csak a bőrre jótékony hatásúak, hanem igazi illatélményt nyújtanak a vendégnek és nekem is. A tükörbe pillantva a vendég egy ragyogó bőrképpel néz szembe, el sem akarja hinni, amit lát.

Kedvet kaptál, hogy te is részese legyél ennek az élménynek?

A Vagheggi kozmetikusoknál élvezheted a LIME C vitaminos kezelést, az otthoni terméket pedig tőlük és a webshopban is meg tudod vásárolni.

Gabi - hatékony kommunikáció nagykövete - Gabriella "Vagheggi" Bio - Fitokozmetika