Az elmúlt időszak sok kihívást és újdonságot tartogatott számunkra, amelynek az egyik legszebb gyümölcse a most induló Nagykövet programunk. A 3 Vagheggi nagykövetet kozmetikus partnereink, azon belül is a legképzetebb Beauty Specialista partnereink közül választottuk ki, mert azt valljuk, hogy a leghitelesebb kommunikáció mindig a saját tapasztalat. A nagyköveteink 1 éven keresztül fogják a Vagheggi márkát képviselni és tapasztalataikat megosztani.

Sajtótájékoztató keretében mutattuk be új márka nagyköveteinket: 

  • Kopcsák Emese, Pénzügyi tudatosság nagykövete
    Egy gyönyörű nagylány büszke édesanyja, egy csodás férj szerető felesége és egy őrült bulldog mosolygós gazdája. A kozmetikus szakma mindig is közel állt a szívemhez, de ezt az álmom sokáig háttérbe szorították a logikus döntések, így szereztem 2 gazdasági diplomát és vezettem egy nagykereskedést több, mint 10 évig.Munkám elengedhetetlen része, hogy folyamatosan képezzem magam nemcsak szakmailag, hanem üzletileg is, hiszen ebben a szakmában is mindig van mit, és mindig kell is tanulni valamit. Ennek eredményeképpen, az évek alatt kiépített vendégköröm szeretettel jár hozzám, a Vagheggi termékeivel látványos, eredményes kezeléseket végezhetek, a cég hozzáállásával és támogatásával csodás hátországot biztosít a kozmetikusai számára. A Vaghegginél megtapasztalt partneri viszonyt és egyedi szemléletet szeretném tovább vinni a Pénzügyi tudatosság nagyköveteként is, mivel úgy gondolom, hogy a bőrápolás és a fejlődés sem más, mint befektetés. 
  • Mátravölgyi Gabriella, Hatékony kommunikáció nagykövete
    Hajdúszoboszlón élek, és itt vezetem az én kis „ékszerdoboz” kozmetikámat, ami a második otthonom. Nyugodt szívvel mondhatom, hogy a munkám 32 éve a szenvedélyem is. Már akkor arra törekedtem, hogy minél természetesebb hatóanyagú termékekkel szépítsem a vendégeimet. Ezt az irányvonalat tette teljessé a 2009-es év, amikor megismertem a Vagheggi-t.Saját bőrömön éreztem, hogy ez valami különleges, valami más, hogy olyan professzionális termékrendszer, amit a természet ereje tesz hitelessé. ????Amikor elérkezett a 2013-as év, az igazi áttörést hozott. Elméleti és gyakorlati továbbképzések sorozata, szakmai és üzleti fejlődés, sikerek és teljes szemléletváltás történt a vállalkozásomban, még elhivatottabbá váltam.Ez vezetett el odáig, hogy Beauty Specialistaként egy olyan elismerésben részesültem, mint a Vagheggi Hatékony kommunikáció nagykövete. Célomnak tűztem ki, hogy őszinte és közvetlen kommunikációval tudassam az emberekkel, hogy az egyik legfontosabb dolog a bőrápolásban a kozmetikus és a vendég közötti bizalom.Mi, kozmetikus szakemberek, nem csak azon dolgozunk, hogy egy diagnosztika felállításával elmagyarázzuk a bőr állapotát, hanem hogy ítéletmentesen segítsük vendégeinket! 
  • Nagy Krisztina, Szakmai megújulás nagykövete
    Hitvallásom, hogy a magunkba vetett bizalom és a tudásvágy mindig meghozza a gyümölcsét! 9 évvel ezelőtt, amikor a Vagheggi csapatához csatlakoztam, még nem tudtam, hogy milyen lehetőségeket kapok és ezekből milyen szakmai eredmények születnek. Ezekre máig nagyon büszke vagyok.Nagykövetként másokat is inspirálni szeretnék arra, hogy megújulni nem csak szükséges, hanem érdemes is. 

Nagyköveteinkkel új rovatot indítunk ALAPOZÓ néven. A minden hétfőn jelentkező ALAPOZÓ közösségi média rovat egy szójátékből ered, amely viccesen utal az egyik leggyakrabban használt sminktermékre, mindamellett, hogy a márka legfontosabb üzenetének tekinti, hogy a valódi alapozás a természetes arcbőr ápolásával kezdődik. Az már csak ráadás, hogy a hétfői nap az alapja a hetünknek, így a hét elején olyan tippekhez és praktikákhoz jutunk, amelyeket már ki is próbálhatunk a dübörgő hétköznapokban.

❗️ Kövessétek szeptember 21.-től közösségi média oldalainkat hétfőnként (is) és olvassátok ALAPOZÓ rovatunkat!