Mi kozmetikusok akkor is ha most nem találkozhatunk személyesen, de mindig szeretnénk, ha tudnátok, hogy mellettetek vagyunk! Fogjuk a kezeteket és szívesen segítünk bármilyen kérdés merül fel bennetek! Az arcápolási rutin mellett egyre többen kértetek segítséget a testápolásban, illetve testkezelésekben. Azért a bizonyos bikini bodyért már most el kell kezdenünk dolgozni .

De mit is tehetünk otthon a tavaszi méregtelenítés és testkezelések jegyében?

Az első lépés minden esetben a testkezelésekben a teljes test átradírozása.Ezeknek a testradíroknak a feladata többet rejt magában, mint csak az elhalt hámsejtek eltávolítása. A Vagheggi testradírok az innovatív hatóanyagai miatt egy intenzív tápláló és méregtelenítő hatást is kifejtenek. 

  • A Thema sorozat karité vajas, olíva olajos nádcukor őrleményes radírja gyorsan kifejti hatását és egyszerű módon a zuhany alatt felkenve majd letusolva használható.
  • A Sinecell sorozat tengeri sós radírja, amit szintén a zuhany alatt használhatunk és csodaszép sima bőrképet hagy használat után. A sós radír olajokban is gazdag és vízzel érintkezve puha krémmé alakul át. A Sinecell anyagok használata innovatív megoldást ad a narancsbőr és túlsúly elleni harcban.
  • Aki a Bio sorozatok szerelmese annak a BIO+ sorozat 2:1 testradír és testpakolás anyagát ajánlom.Hámlasztó hatású radír, nedves kézzel bemasszírozva bőrmegújító testmaszkká alakul át, amit fent hagyhatunk pakolásként. Répás olajban gazdag, amit a répa gyökerek bio olajba való áztatásával nyernek ki, tonizáló, tápláló, bőrpuhító és nyugtató hatása van.Pakolásként akár 20-30 percet is fennmaradhat az egész testen majd utána kerül letusolásra.A pakoláshoz nyugodtan használjunk otthon testfóliát vagy egyszerűen háztartási fólia is megfelel a célnak.A fóliával az ágynemű és a törölköző tisztántartása a cél nem kell erősen magunkra csavarni

A második lépés a Boosterek felvitele. A Body Boosterek olyan koncentrált hatóanyagok, amely specifikusan adott problémát oldanak meg turbó fokozaton. Gyorsan felszívódnak a bőrben nem hagynak zsíros érzetet és segítik a testápolók és testhabok gyors felszívódását. Találunk feszesítő hatású Sikelia Boostert és a Fuoco Booster a helyi zsírlerakódások és cellulit ellen tudjuk alkalmazni. A Fuoco sorozat, amelynek neve magyarul tüzet jelent egy kissé csípős érzetet is hagy maga után! A booster felvitele után alaposan mossunk kezet!

A harmadik lépés a testápoló habok vagy tejek különleges krémek felvitele. A kedvenceim az újgenerációs gyorsan felszívódó testhabok amit a Vagheggi kínál. Többféle hatóanyag és illat közül választhatunk. Ezek tápláló, nyugtató és hidratáló hatást fejtenek ki. Könnyű a használatuk és csak hogy tudjuk hatóanyagban olyan gazdagok mintha szérumot használnánk. 

Testhabok közül még érdemes egy kúrát alkalmazni a Sinecell különleges testhabbal. Főleg olyan esetben, ha szeretnénk cellulitot vagy masszívabb zsírlerakódást eltüntetni. Pezsgő hatású hab, ami használata közben levegő buborékokat szabadít fel. Kissé hűsítő hatású és ideáli nyári bőrápoláshoz is!

Az otthon cellulit kezelő programmal a Sinecell sorozat önálló KIT-jét ajánlanám. Ebben a dobozkában mindent egyben megtalálunk a peelinget a szérumot és az éjszakai pakolást, amit úgy kell elképzelnünk, mint egy éjszakai Beauty pakolást, amit nem kell lemosnunk! Ha ezeket a lépéseket követjük az otthoni testápolási rutinban a kívánt hatás biztosan nem marad el!

Fontos tudnunk, hogy az eredményhez szükségünk van a rendszerességre! Minden vendégemnek el szoktam mondani, hogy sokat tud gyorsítani a kezeléseken, ha kiegészítjük testmozgással és bőséges folyadékbevitellel a mindennapjainkat!

Sok sikert kívánva szeretettel ölellek titeket!

Kriszti, #krisztiszalon #vaghegginagykövet