Miért fontos a kozmetikus szakmában is a folyamatos képzés? Miért fordít erre nagy hangsúlyt a cég? Miből áll egy Vagheggi tanfolyam? 

„Ha szárnyak nélkül születtél, ne akadályozd semmivel, hogy kinőjenek!” Coco Chanel

Sokszor ezzel az idézettel kezdődik 1-1 tanfolyam a Vaghegginél, hiszen hűen tükrözi, mindazt, amit a cég közvetíteni szeretne a szakemberek felé, hogy nincs lehetetlen! Dolgozni kell ugyan érte, de az álmok elérhetőek. Ha ismerjük a célt, és arra fókuszálunk, meg is fogjuk valósítani! A Vagheggi Olaszországban és Magyarországon is évek óta egy precízen és megfontoltan összeállított eljárásmód, stratégia szerint oktatja partnereit. 

Több lépcsős és több témakört átölelő, széles körű oktatási rendszert alkotott meg. Egyrészt, nagy hangsúlyt fektet a folyamatos szakmai fejlődésre. Ennek oka, hogy a vendégek a különböző online felületeken - akarva, akaratlanul - elképesztően sok információhoz jutnak, melyekre a szakembertől várják a választ, tájékoztatást, megoldást, alternatívát. Ezen felül a termékcsaládokhoz szakmai protokollt társít. Ugyanilyen fontosnak tartja a cég, hogy a kozmetikusok hatékonyan tudjanak kommunikálni a vendégekkel a bőrükről, bőrápolási szokásaikról, javasolt termékekről, vagy kezelésekről.

 „Nem átlagos kozmetikákat fejlesztünk, hanem tudatos kozmetikákat”

Ennek érdekében szakmai tanfolyamokon túl, üzleti, marketing és kommunikációs képzésekkel segítik a szakembereket, hogy minden területen fejlődhessenek. Vállalkozóként, a saját márkája képviselőjeként üzleti vonalon is képeznie kell magát egy kozmetikusnak. Tudatosan kell alakítania a cégét, ha minőségi szolgáltatóvá szeretne válni.

„Hiszünk abban, hogy a kozmetikus szakma képviselői akkor tudnak igazán fejlődni, ha üzletileg is sikeresek tudnak lenni”

A képzések magasabb pozícionálást, bizalmat, növekvő biztonságérzetet, elköteleződést, pénzügyi stabilistást eredményeznek. A vendégek értékelik a fejlődést, az újdonságokat, újításokat, mert úgy érzik értük van, nekik szól. A Vagheggi minden támogatást megad partnereinek. Egymásra épülő képzésekkel biztosítja a fejlődés lehetőségét. Folyamatosan, az aktuális trendekhez, problémákhoz igazítja tanfolyamait.

  • Gyakorlat orientált szakmai képzéseken lehetőség van maximálisan megismerni a termékcsaládokat, használatukat, valamint megtapasztalni a szuper „Vagheggi phyto érzést”! 
  • Üzleti képzéseken kész koncepciót, egyszerűen követhető lépéseket, jól működő ajánlatokat biztosít, mely akár rögtön beépíthető a szalon életébe.
  • A Master, haladó szintű tréningek feltétele az alapszintű tudás megléte. Még nagyobb hangsúly helyeződik arra, hogy a szakember a gyakorlatban is elsajátítsa és a mindennapi rutinba beépítse a megszerzett ismereteket. Ezáltal biztosítva egy jól működő, stabil üzleti hátteret, egy még magasabb szintű, professzionális szolgáltatást a vendégei számára, ahol a szakmai érték párosul önmaguk menedzselésével.

„Az együttműködés valóban a partnerségről szól. Ha együtt dolgozunk, összevetjük tapasztalatainkat és közös stratégiát állítunk fel, óriási eredményekre lehetünk képesek.”

Hagyd, hogy kinőjenek a szárnyaid!

Kopcsák Emese- Pénzügyi tudatosság nagykövete, Beauty Kozmetika